2777
2789
عنوان

مردهای... 😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 43 پست
تو هم مثل من کنه میشی؟! و بعد پشیمون میشی؟؟؟    

من کنه میشم بخودم میگم خاک بر سرت که دوباره میری سمتش و تصمیم میگیرم بهش نزدیک نشم ولی دوباره خودم میرم سراغش...

اصلا خیلی سست اراده شدم 😔

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
من بودم میگفتم غلط میکنی نمیفهمی دلتنگی چیه ور ور غر میزدم و های های گریه میکردم بترسه هخخخ

گریه هام براش تاثیری نداره 

میگه یاد گرفتی دعوا درست کنی فقط

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم مثل من کنه میشی؟! و بعد پشیمون میشی؟؟؟    

من یک سال اول عروسی اینجوری بودم هی هر روز سعی میکردم ک نرم طرفش  ولی هی دوباره میرفتم ولی  نا امید نشدم و هر روز سعی خودمو میکردم ک بهش نچسبم ولی در عین حال مهربون بودم و ب اون و خودم میرسیدم ولی  و بلا خره موفق شدم و اونم بهتر شد و الان دوتا مون اندازه هم محبت میکنیم تقریبا

کاربری دست دو نفره .....
بابا مردا الان اوضاعشون داغونه خیلی فشار داره بهشون میاد تو این اوضاع اقتصادی باید مراعات کنید دیگه ...

منم حامله ام و ب توجه نیاز دارم خب 

من کنه میشم بخودم میگم خاک بر سرت که دوباره میری سمتش و تصمیم میگیرم بهش نزدیک نشم ولی دوباره خودم م ...

بیا ب هم کمک کنیم و با هم دوست باشیم 

برو سر کار ، بیرون هم نتونستی کار در منزل بگیر، تو هم اگه سرت گرم باشه یا یک هدف درست کنی تو زندگیت و براش تلاش کنی دیگه انقدر بیکار نمیشی که بخوای بابت چند ساعت دوری دلتنگی کنی، ببخشیدا به نظرم این ضعف یک زنه که بخاطر چند ساعت دوری دست و دلش بلرزه برای شوهرش. 

اونم دوستت داره که خودشو انقدر گرفتار کرده که تو راحت باشی و دوستت داره که انقدر تو رو بی دغدغه کرده از مشکلات خودش که وقت میکنی دلتنگ بشی. 

من جای تو بودم جای اینکه بهم بر بخوره اون لحظه که گفت نمیفهمم دلتنگی چیه سفت میبوسیدمش می گفتم فدای همه ی گرفتاریات. 

یک کم خودتو بذار بجاش همین. 

من یک سال اول عروسی اینجوری بودم هی هر روز سعی میکردم ک نرم طرفش  ولی هی دوباره میرفتم ولی &nbs ...

مشکل منم خیلی حاد نیست 

ولی ی وقت هایی از دست م در میره 

مثلا با کسی جایی بره همش قبلا پیام میدادم و زنگ می زدم ولی الان خیلی بهتر شدم 

و فقط خودخوری می کنم 

اما دلم میخواد ب رفتارهاش و رفت و آمدهاش بی توجه باشم و کاری ب کارش نداشته باشم 

بازم نمی تونم 

برو سر کار ، بیرون هم نتونستی کار در منزل بگیر، تو هم اگه سرت گرم باشه یا یک هدف درست کنی تو زندگیت ...

اینروزها ک میدونم چقدر گرفتار شده و مشکل مالی پیدا کردیم درک ش می کنم 

اما بازم زنم و... و حامله و نیاز ب توجه دارم شاید 

من خیلی دوست دارم سرگرم باشم 

هدف داشتن تو زندگی خوبه و همه حرف هات رو قبول دارم اما همیشه کم میارم 

یعنی کاری هم نیست انجام بدم 

اینروزها ک میدونم چقدر گرفتار شده و مشکل مالی پیدا کردیم درک ش می کنم  اما بازم زنم و... و حام ...

ببین ، نمد ارزونه 

توی نت سرچ کن عروسک نمدی

شروع کن برای جوجه ی تو راهیت عروسک بدوز ، اتاقشو خودت بی نظیر کن. 

این خودش یه هدف کوچولوعه. 

من خودم شاغلم. ولی اطرافم میبینم که چقدر خانومای خونه دار هستن که با هنرشون زندگیشونو میگذرونن. 

شاید انقدر اتاق کوچولوتو بتونی خوشگل کنی که دوست و آشنا از عروسکات سفارش بدن بدوزی. 

مشکل منم خیلی حاد نیست  ولی ی وقت هایی از دست م در میره  مثلا با کسی جایی بره همش قبلا پ ...

منم اینجوری بودم خواهشا سعی کن این کارونکی چون سرد میشه نسبت بهت

کاربری دست دو نفره .....