شما خودتون شاهد بودین ما حتی با کسی که اومد توهین کرد و قصد دعوا داشت کاری نداشتیم و شما رو تگ کردیم
ما فقط دورهم جمع شده بودیم و به زبون خودمون حرف میزدیم راضیم تو لیست داغترینا نباشه ولی تاپیک پابرجا باشه
میشه برگردونین تاپیکمو؟
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
عزیزان دیشب تاپیک من بی دلیل تعطیل شد نینی یار شب گفتن که گزارش زدن واسمون خودتون شاهد بودین که ما حتی با کسی که توهین کرد کاری نداشتیم و شما رو تگ کردیم نه دعوایی بود نه بحثی
دیشب تو همین تاپیک به نینی یار شب گفتیم برگردونن گفتن که به شما بگیم
میشه تاپیکو برگردونین؟😢
خیلیا اومدن به خاطر این تاپیک گفتن خدا خیرت بده کلی از تاپیکت انرژی گرفتیم
خواهش میکنم تاپیکو برگردونین😔
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اونجا تورکا فقط باهم صحبت معمولی میکردن نه بحثی نه دعوایی نه حرف از سیاست فقط دورهم خوش بودیم با کسی کاری نداشتیم و خلاف قوانین سایت حرفی نزدیم که گزارش زدن واسمون
نی نی یار های مهربوووونم عزیزای دلم میشه خواهش کنیم تاپیک استارتر عزیز رو بر گردونید؟؟؟
بدون دلیل گزارش،زدن
صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی
@نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_5 نی نی یار های مهربوووونم عزیزای دل ...
نینی یار۵ فک کنم نیست الان
نینی یار۳ آنلاینه ولی نمیاد😔
صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی
عزیزم مرسی که تاپیکو برگردوندی😍😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙