شما خودتون شاهد بودین ما حتی با کسی که اومد توهین کرد و قصد دعوا داشت کاری نداشتیم و شما رو تگ کردیم
ما فقط دورهم جمع شده بودیم و به زبون خودمون حرف میزدیم راضیم تو لیست داغترینا نباشه ولی تاپیک پابرجا باشه
میشه برگردونین تاپیکمو؟
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
عزیزان دیشب تاپیک من بی دلیل تعطیل شد نینی یار شب گفتن که گزارش زدن واسمون خودتون شاهد بودین که ما حتی با کسی که توهین کرد کاری نداشتیم و شما رو تگ کردیم نه دعوایی بود نه بحثی
دیشب تو همین تاپیک به نینی یار شب گفتیم برگردونن گفتن که به شما بگیم
میشه تاپیکو برگردونین؟😢
خیلیا اومدن به خاطر این تاپیک گفتن خدا خیرت بده کلی از تاپیکت انرژی گرفتیم
خواهش میکنم تاپیکو برگردونین😔
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونجا تورکا فقط باهم صحبت معمولی میکردن نه بحثی نه دعوایی نه حرف از سیاست فقط دورهم خوش بودیم با کسی کاری نداشتیم و خلاف قوانین سایت حرفی نزدیم که گزارش زدن واسمون
نی نی یار های مهربوووونم عزیزای دلم میشه خواهش کنیم تاپیک استارتر عزیز رو بر گردونید؟؟؟
بدون دلیل گزارش،زدن
صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی
@نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_5 نی نی یار های مهربوووونم عزیزای دل ...
نینی یار۵ فک کنم نیست الان
نینی یار۳ آنلاینه ولی نمیاد😔
صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی
عزیزم مرسی که تاپیکو برگردوندی😍😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙