2777
2789

با اجازه اسی شاید کسی در جریان نباشه

خواستم بگم امشب ماه گرفتگیه مامانای باردار در جریان باسید اونایی ک ب ماه گرفتگی روی بچه اعتقاد دارن

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اجازه اسی شاید کسی در جریان نباشه  خواستم بگم امشب ماه گرفتگیه مامانای باردار در جریان باسی ...

ساعت چند؟

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

نه ترس نداره گلم،اون لحظه که بی حسی میزنن درد نمیگیره بعدشم درد نداره جای بخیه ها البته اگه مرتب چربش کنید و ضد عفونیش کنید تا عفونت نکنه و خشک نگهش دارید

عزیزم دعای نادعلی کبیر و اسامی اصحاب کهف رو پرینت بگیر البته روزای آحر این کار رو بکن که نزدیک زایمانته زودتر نڋاز پیشت باشه،بعد با یه پارچه تمیز ببند به پای چپت،تو نت هم سرچ کن ببین دقیقا کدوم پاست،قبل از بیمارستان رفتن هم حتما یه دوش آب گرم بگیر انشاالله زایمانت راحت میشه،من تا رسیدم بیمارستان دهانه رحمم ۷سانت باز شده بود  و سریع زایمان کردمالبته دعا رو از خونه بستم رو پام،

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
ساعت چند؟

والا از ساعت ۸ب بعد شروع شد تا ۱۲ و ۴۲ ادامه داره خواستم دوستامون بدونن اگ تا الان نمیدونستن یا بیرون نرن یا هم اگ رفتن ب ماه نگاه نکنن

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
باید چکار کنیم

بیرون نرید اگرهم میرید ب ماه نگاه نکنید چیزی ک من میبینم اطرافیان میگن ک اگ اینکار رو بکنید روی ی قسمتی از بدن بچه لک ماه گرفتگی میفته از نظر علمی ک میگن ثابت نشده ولی من خودم ب شخصه دو نفر رو دیدم 

ممنون عزیرچه ساعتیه وچیکارنبایدکرد؟

از ساعت ۸ ب بعد شروع شد تا ۱۲ و ۴۲ ادامه داره از خونه بیرون نرو این چند ساعت

من خونه مادرشوهرم بودم از اونجا اومدم خونه اتفاقی برا جنین میوفته؟؟؟

ن فداتشم چ اتفاقی میگن نگاه ب ماه نکن ک اینم ثابت نشدس ولی من برا دوستایی گفتم ک اعتقاد دارن گفتم بنده خداها بدونن فردا نفهمن از جایی و خودخوری کنن و استرس بکشن