نهالsy مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 524 عنوان دوستانی که آنلاینی یه لحظه لطفا 242 بازدید | 11 پست یه مشورت. داداشم آیفون 7 داره خودم پی اسمارت 2019 دارم شش ماهه خریدم. میخوام باهاش عوض کنم یه 2ونیمم بهش سر بدم بنظرتون میارزه؟ 1398/10/20 | 23:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوبیای_سحر_آمیز عضویت: 1394/08/22 تعداد پست: 3076 از قيمتش ميارزهولي اپل سري جديد گوشي هاي ٢٠٢٠ وارد بازار كنهسون عملا حذف شدستخيلي بعدش گوشي اومده آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
لوبیای_سحر_آمیز عضویت: 1394/08/22 تعداد پست: 3076 من خودم سون دارمميخوام بفروشم تا گوشي جديد نيومد و قيمتش نصف نشده آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
نهالsy مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 524 از قيمتش ميارزه ولي اپل سري جديد گوشي هاي ٢٠٢٠ وارد بازار كنه سون عملا حذف شدست خيلي بعدش گو ... تازه یه ساله استفاده میکنه اما تمیزه
نهالsy مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 524 من خودم سون دارم ميخوام بفروشم تا گوشي جديد نيومد و قيمتش نصف نشده راضی ازش؟
لوبیای_سحر_آمیز عضویت: 1394/08/22 تعداد پست: 3076 راضی ازش؟ امكانات خاصي ندارههرچي تكنولوژي جديد زده رو گوشي هاي بعد سون زده ولي خب ايفون ايفونه ديگههنگ نداره، تاچ قوي داره آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
نهالsy مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 524 امكانات خاصي نداره هرچي تكنولوژي جديد زده رو گوشي هاي بعد سون زده ولي خب ايفون ايفون ... یعنی سال بعد 8 بخرم بهتره یا الان هفت
لوبیای_سحر_آمیز عضویت: 1394/08/22 تعداد پست: 3076 یعنی سال بعد 8 بخرم بهتره یا الان هفت اونوقت بازم گوشي هاي جديدتر ميادهشت از دور خارج ميشهولي هشت تفاوتش با هفت بيشترهتا هفت با شش آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
نهالsy مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 524 اونوقت بازم گوشي هاي جديدتر مياد هشت از دور خارج ميشه ولي هشت تفاوتش با هفت بيشتره تا هفت با شش ای بابا، خخخمن عشق آیفون تو گرونیای اخیر رفتم بخرم همین 7 رو میگفت تومننداشتم پولشوحالا که دارم میخاد از رده خارج بشهیهو بگو برم ایکس بخرم خخممنون از راهنماییت
لوبیای_سحر_آمیز عضویت: 1394/08/22 تعداد پست: 3076 ای بابا، خخخ من عشق آیفون تو گرونیای اخیر رفتم بخرم همین 7 رو میگفت تومن نداشتم پولشو حالا که دار ... خودم خيييلي دوست دارم مدل بالاترشو بخرمولي خيييييلي گرون شدن! آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!