2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نه عزیزه دلم ....من ۲۱ سال پیش خورشید گرفتگی کامل رو تو بارداری تو هفت ماهگی دیدم ...هیچ اتفاقی برای دخترم نیوفتاد 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

بله

من روی بدنم چندتا ماه گرفتگی دارم

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

اسمش ماه گرفتگیه ، یعنی بچه ای که مثل ماهه، این لکه ها گرفتگی هاییه که روی ماه افتاده. بر اثر ترسیدن مادر در بارداری بوجود میان. به ماه تو آسمون هم ربطی ندارن. تشابه اسمیه

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  

نه اصلا 

من پارسال باردار بودم دوبار ماه گرفتگی پیش امد هیچی نیست رو بدن پسرم همش خرافات

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

نه اصلا  من پارسال باردار بودم دوبار ماه گرفتگی پیش امد هیچی نیست رو بدن پسرم همش خرافات

خدا کنه همینطور باشه منم باردارم یه دفعه خورشید گرفتگی بود الانم ماه گرفتگی

شما وقتی ماه گرفتگی میشد تو خونه بودید یا بیرون هم می رفتید؟ 

بیرون میرفتم دست ب بدنمم زدم به ماهم نگاه کردم

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی