2789
عزیزم منم تیروئید دارم  تیروئید خودش یه نوع سرطان به حساب میاد ، البته سرطان خیلی خیلی کم اهمی ...

خانمی ندول تیرویید اگه بزرگ بشه دکتر گفت خطرناکه مشکوکه تیروییدم نرمال شده با قرص این ندولا رو نمونه برداری کرد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانمی ندول تیرویید اگه بزرگ بشه دکتر گفت خطرناکه مشکوکه تیروییدم نرمال شده با قرص این ندولا رو نمونه ...

نمیدونم منظورت از ندول چیه 

ولی منم گلوم به شدت باد کرده بود که نمونه برداری کرد دکترم 

گفت اگه بد باشه ، باید عمل کنی که با داروی رادیو اکتیو خوب شد و بعد اون هر روز لووتیروکسین میخورم 

اصلا از باد کردن گلوم فهمیدم تیروئید دارم 

ان شاءالله برای شما هم با دارو خوب میشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
نمیدونم منظورت از ندول چیه  ولی منم گلوم به شدت باد کرده بود که نمونه برداری کرد دکترم  ...

خانمی ندول یعنی توی تیرویید گره افتاده منم سمت راستم به خاطر همین گرهه ها باد کرده ممنون از لطفت

خانمی ندول یعنی توی تیرویید گره افتاده منم سمت راستم به خاطر همین گرهه ها باد کرده ممنون از لطفت

آره یادم اومد برای منم گره افتاده بود 

این موضوع تقریبا برای 6_7 ساله پیشه 

خواهش میکنم عزیزم ، ان شاءالله با دارو برطرف میشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩