2777
2789
عاشق شدن های قبل از تو سوءتفاهم بود😂😂😂

😂😂😂🤦‍♀️🤭

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
ایسه خو...عاشق داستانتو بیم😚 دیاره هه وقتیم بچه بی وِش چش داشتی😂😂وا منچی مخش زی😂😂عشقتو پایدار ...

😅😅😅😅تازه به بهونه ماشین بازی با کامپیوتر میومد خونمون باهم بازی میکردیم خودش الان میگه یادته میومدم خونتون باهات بازی میکردم😁😁

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم اینه اگه بهش بگیم و بکشه کنار اونوقت تازه اگه بتونم با عشقم برسم نگاهای داداششو  چکار کنم ...

وای نه عزیزم هیچوقت اینکارو نکنین...بذارین اگرم قراره کسی کنار بکشه داداشش باشه...مطمئنا وقتی بفهمه شما با هم بودین کنار میره...و کم کم فراموش میکنه...مثلث عشقی نسازین..هیچ میدونی چه مشکلاتی ممکنه برات پیش بیاد اگه زن داداشش شی؟اصن میتونی اینکارو کنی؟نکن عزیزم..خودتو بیچاره نکن

وای نه عزیزم هیچوقت اینکارو نکنین...بذارین اگرم قراره کسی کنار بکشه داداشش باشه...مطمئنا وقتی بفهمه ...

به نظرت به داداشش بگم من عاشق فرهادم؟؟؟خوب پس با نگاهای فردین چکار کنم از اون به بعدش؟؟  

😅😅😅😅تازه به بهونه ماشین بازی با کامپیوتر میومد خونمون باهم بازی میکردیم خودش الان میگه یادته میو ...

شما خو عاموزاییت...عقدتون هه دِ اول دِ اسمونا بستننه‌...هه اوسه هم دونسه اخرش هن خوشی😁❤

به نظرت به داداشش بگم من عاشق فرهادم؟؟؟خوب پس با نگاهای فردین چکار کنن از اون به بعدش؟؟     ...

اره حتما بگو....بذار هرچی میخواد بشه....شما از قبل با هم بودین...میتونی چن سال بعدتو تصور کنی؟که همچنان عاشق عموی بچت باشی؟چندش نیست به نظرت؟بعدم اصن کی گفته این فداکاری لازمه؟به نظرم حتی اینکه با هیشکدوم ازدواج نکنی خیلی بهتره تا بخوای زن فردین شی

اره حتما بگو....بذار هرچی میخواد بشه....شما از قبل با هم بودین...میتونی چن سال بعدتو تصور کنی؟که همچ ...

دقیقا میزنی توی خال چقدر تو عاقل و با شعوری عزیزم حرفات انگار اب میریزه تو دل اتیشم.به نظرت چطوری با فرهاد سر صحبتو باز کنم عزیزم که بتونم بگم من فردینو میخوام اخه اینا روحیاتشون مثل هم هست میدونم که فرهادم افسرده میشه تا مدتها

شما همش21سالتونه اما به نظر پخته تر میاین...حرفاتون یکم منو میترسونه...اما مرسی از راهنمایی های خوبت ...

ترس بازدارنده خوبیه ادمای بی پروا همیشه بدترین ضربهارو میخورن از معتاد شدن گرفته تا تن دادن به خواسته هر کس و ناکسی

یکم بترسی بد نیست خوبم هست

موفق باشی⁦✌️⁩

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
دقیقا میزنی توی خال چقدر تو عاقل و با شعوری عزیزم حرفات انگار اب میریزه تو دل اتیشم.به نظرت چطوری با ...

من نمیدونم ارتباط خانوادگیتون چطوره؟اصن اشنایین نیستین یا چی؟ولی به نظرم یه قرار بذار باهاش و رک و راست همه چی رو بگو بهش...مطمئن باش اگه زنشم شی و بعدا بفهمه شاکی میشه ازت...پس چه بهتر که موضوع رو بگی و خودتو خلاص کنی‌...خودتم بگو که دلخوری بین دوتا داداش پیش نیاد...بعدم خودت و حست مهم ترین از همه چی...اونم قرار نیست شکست عشقی خیلی عمیقی بخوره...مث این همه پسر که جواب رد میدن بهشون بعد مدتی فراموش میکنه

شما خو عاموزاییت...عقدتون هه دِ اول دِ اسمونا بستننه‌...هه اوسه هم دونسه اخرش هن خوشی😁❤

اره زبل خان میگه از اول دوستت داشتم حالا من ب چشم هم بازی بهش نگاه میکردم😂

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
ترس بازدارنده خوبیه ادمای بی پروا همیشه بدترین ضربهارو میخورن از معتاد شدن گرفته تا تن دادن به خواست ...

مث کسی حرف میزنین که تازگیا خیلی حواسمو پرت خودش کرده....یه لحظه فک کردم خودشین گرخیدم😂

ممنونم بابت راهنماییتون☺

من نمیدونم ارتباط خانوادگیتون چطوره؟اصن اشنایین نیستین یا چی؟ولی به نظرم یه قرار بذار باهاش و رک و ر ...

خونواده ها در جریان نیستن عزیزم فقط بین خودمونه تازه من گناه هم کردم فردینو بغل کردم و...اگه با فرهاد قرار بزارم فردین ناراحت نمیشه اخه اون داداششو خیلی دوس داره اگه بفهمه دلشو شکستم از دستم ناراحت میشه .میگه حاضرم به خاطر خوشبختیتون بکشم کنار اما من دلم فقط فردینو میخواد و میخوام فرهاد مثل یه داداش پیشمون باشه 

مث کسی حرف میزنین که تازگیا خیلی حواسمو پرت خودش کرده....یه لحظه فک کردم خودشین گرخیدم😂 ممنونم باب ...

نه نترس چشم کسی مارو نگرفته تا بحال خخخ

خواهش میکنم🌼

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.