ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسرعموم بود از بچگی خوشم میومد ازش همیشه دوست داشتم باهاش بازی کنم 😁😁یادش بخیر اونموقعها بعد مدرسه میومد خونمون باهم منچ بازی میکردیم.چتدسال گذشت تا بزرگتر شدیم ولی ته دلم بهش علاقه داشتم تا اینکه اومد خواستگاری و ازدواج کردیم
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
خب بهش بگین😭 یا چمیدونم اگه دختری هست که بهش علاقه داره سعی کنین باهم اشناشون کنین...اخه گناه شما ...
مشکلم اینه اگه بهش بگیم و بکشه کنار اونوقت تازه اگه بتونم به عشقم برسم نگاهای داداششو چکار کنم تا اخر عمرم .اخه اونا مسلمونن من مسیحی ام .بعدم دل شکسته عشقمو چکارش کنم .میگه شاید بخاطر برادرش بکشه کنار و همین دلخوشیش باشه که به عنوان زن داداش منو تو جمعشون ببینه اما من خوب خودشو دوس دارم اخه فکر نکنم از من بدبخت تر سر کره زمین وجود داشته باشه