2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام یه چیز کلی : صدتا تخم مرغ رو بشکنی زرده هاش همه شبیه همند ...پس جز تنوع طلبی چی می تونه باشه 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
اره. انقد میخوام عاشق بشم ک افسرده شدم از کمبود محبت

خوب قبل زن بدبختت عاشق میشدی.شاید اونم مجبوری باهات ازدواج کرده به هر دلیلی که شاید خودتم ندونی.یه لحظه زنتو ببین ل بهدست داری یکیو یواشکی میبوسه.خوشت میاد؟زنتم همینطور

چرا ؟  

تو ازدواج سنتی طرف عاشق نمیشه و کسی که عاشق نشه وابسته طرف نمیشه و کلی از زندگیش محبت نمیبینه و شاید تحمل نکنه عاشق بشه که چون زندگی یه نفرو تباه کرده و دل میشکنه بخاطر این رابطع دومی که برقرار میکنه ب درد بخور نیس و عاقبت بخیر نمیشع 

برای دوست شوهرم پیش اومد. البته خانمش خیانت کرد و رفت با یک مرد زن و بچه دار. آخرشم از دوست بیچاره شوهرم جدا شد، به امید اینکه مرده میگیرتش، آخرشم نگرفتش و سر دختره بی کلاه موند. فقط خودشو بدبخت کرد. 

خواهشا سر زندگی کسی آوار نشید که اولین ضربه رو خودتون میخورین. خدا جای حق نشسته

من عاشق امام حسن(ع) جانم❤️