نسیمام مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 97 عنوان کشیدن دندان عقل 67 بازدید | 9 پست سلام من نوزده سالمه و دو تا از دندون های عقلم پوسیده شده از کشیدنش میترسم؛ حس فشاری که موقع کشیدنش به فک وارد میشه بنظرم خیلی بده...همش مراجعه رو به عقب میندازم 1398/10/20 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36297 سلام من فردا جراحی دندان عقل نهفته دارم ک دست بر قضا از نوع با درد شدید و عوارض سخت هست.اما دوتا عقل بالا و یک عقل پایین رو کشیدم درد آنچنانی نداشت .تازه ب خاطر ارتودنسی هم دوتا دندون اصلی رو کشیدم ک اونم با مسکن زود خوب شد
نسیمام مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 97 سلام من فردا جراحی دندان عقل نهفته دارم ک دست بر قضا از نوع با درد شدید و عوارض سخت هست. اما دوتا ع ... برای من نهفته نیستش مثل دندان های عادی دیگه هستش اما خب پوسیده تا حالا نکشیدم میترسم
نسیمام مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 97 بی حسی میزنن چیزی متوجه نمیشی درسته ولی خب فشار رو آدم حس میکنه خیلی میترسم😥
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36297 برای من نهفته نیستش مثل دندان های عادی دیگه هستش اما خب پوسیده تا حالا نکشیدم میترسم خب پس اگر اون حوزه ک به نظرم فقط درد آمپول بیحسی سخته ...نترس درد زیادی نداره.بعدم اگر دیر بجنبی عفونت میکنه عفونت بره تو خون دیگه بسیارررررر خطرناکه
نسیمام مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 97 خب پس اگر اون حوزه ک به نظرم فقط درد آمپول بیحسی سخته ...نترس درد زیادی نداره. بعدم اگر دیر بجنبی ع ... سفته آخه به این سادگیا در نمیاد که
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36297 سفته آخه به این سادگیا در نمیاد که عزیزم من امروز دندون عقلم کشیدم ....نترس بیحسی میزنن هیچی نمی فهمی و مسکن ها تو ب موقع بخوری اصلا درد حس نمیکنی
نسیمام مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 97 عزیزم من امروز دندون عقلم کشیدم ....نترس بیحسی میزنن هیچی نمی فهمی و مسکن ها تو ب موقع بخوری اصلا در ... منم دیروز انجام دادم ممنونم عزیزم❤🎈💜