چندتا ایده اشتی از یه کانال خوبی ک همش دنبالش میکنم گذاشتم واسه خانوم گلا😍😘
#ایده_آشتی_ڪنون
از دیروز با اقایی قهر بودم دلم تنگ شده بود طاقت بی محلی و قهر ندارم
گفتم چیڪار ڪنم آشتی ڪنیم رفتم این حرفای عاشقونه رو ڪاغذ نوشتم و برش دادم و همه جای خونه گذاشتم ، خودمم رفتم تو اتاق ڪه همسری از بیرون میاد ببینه اونم اینارو خوند و صدام میزد خانومی،، منم جواب ندادم تا اومد بغلم ڪرد و معذرت خواهی ...قربونش برم
رو یڪی از برگه ها نوشتم:
فڪر نڪن حق باتوئه ها ولی بهرحال دلم برات تنگ شده بود اینڪه ازت دلخور باشم دلیل نمیشه دوست نداشته باشم 😍
#ایده_آشتی_ڪنون
یه دعوای جانانه بین من و آقاییی پیش اومده بود كه دو روز با هم سرسنگین بودیم .خیلی دوست داشتم این جو شكسته بشه در ضمن ما یه گل خوشگل هم داریم یه فرزند صالح. خلاصه به خاطر اونم كه شده بود دلم میخواست جو خونه برگرده. فرزندم اون روز با كلی شیطونی اومد پیشم گفت اسپند براش دود كنم. منم وقتی اسفند داشتم دود میكردم با خودم فكر كردم چطور میتونم این هیاهو رو از خونه دور كنم از خداوند مدد خواستم كه كارم و روبراه كنه. وقتی اسپند و بردم تو اتاق فرزندم خوشحال شد و كلی دود دود كرد . منم بعدش اسپند و بردم پیش جناب همسر ڪه گوشه اتاق دراز كشیده بود ایشونم با چشمای متحیر داشتن نگام میكردن 😳 كه گفتم :
بتركه چشماشون كه چشمت زدن. همسری من كه اینطوری نبود ، الانم تاج سرمه..
همین یك جمله باعث شد همه ی كدورت ها كنار بره و قلب خودمم ب آرامش برسه ...
#ایده_آشتی 💞
وقتی بین شما و آقاتون یه دلخوری پیش میاد لازم نیست سڪوت ڪنین و ازش فراری شین ڪه اون بیاد نارتون رو بڪشه 😉
فقط ڪافیه اونو از پشت بغل ڪنین 🤗
وقتی ڪه گفت : بالاخره فهمیدی ڪه تقصیر تو بود؟😏
خیلی حق به جانب بگین نه!!! 😌😜
ولی دلیل نمیشه ڪه دوست نداشته باشم... عصبانی هم ڪه باشم بغلت مال خودمه چهار دیواری اختیاری😉 مگه من میگم ڪه تو بغلم نڪن وقتی ناراحتی!!!😕
بعدش آقایی با این حرف میاد بغلتون :
اصلا ڪی میگه ما ناراحت بودیم😁والااا بخدا😌
#ایده_آشتی
ده ماهه ڪ عقدیم ، دیشب آقایی از دستم دلخوربود به آقای همسر گفتم ڪ حوصلم سررفته بریم خونمون وقتی ڪ خونمون رسیدیم تو پاگرد تو چشای آقایی #زل زدم و گفتم مگه من انرژیت نیستم؟
ایشونم گفتن چرا هستی.
منم گفتم خب اگه انرژیتم محڪم بغلم ڪن ڪ انرژی بگیری ، هم لبت ، هم دلت بخنده ؛ آقاییم خندید و گفت شیطون منی ،
ب همین سادگی شب بدون ناراحتی رو گذروندیم☺️
#ایده_آشتی
من 27سالمه آقای30سالشه من همیشه سر چیزای بیخودی حرسم درمیومد دعوامون میشد
ولی با #تجربه های ڪانال خوبم داره ڪم ڪم زندگیم ب #آرامش برمیگرده
ماجمعه یه دعوای ڪوچلوڪردیم البته من همش ساڪت بودم ولی تقصیر منم بود ولی امروز شوهرم ڪ سرڪار بود یه پیام من درآوردی بهش دادم خودمو #لوس ڪردم نوشتم :
سلام ببخشید من دنبال یه آقایی ڪ دلم براش خیلی تنگ شده خیلی هم دوسش دارم با اینڪ بعضی وقتا بداخلاقه ولی عاشقشم حالا شما ازش خبر دارین
دیدم فوری پیام داد قربون صدقه ام رفت
خانوما #آرامش خیلی خوبه بیاین سعی ڪنیم آرامشمونو بهم نزنیم😘
باتشڪر
✍ این خانم با زرنگی تمام از روش انتقاد حرفه ای استفاده ڪرده و ضمن تعریف از شوهرش ، اخلاق بدش رو با احترام بهش گوشزد ڪرده 👌
#ایده_آشتی
متنم برای وقتیه ڪه زنگ میزنید شوهری و جواب نمیده:
"جناب حضرت دوست
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت حضرت همایونی، شاه شاهان...
عشقا!
جیگرا!
بدانید و آگاه باشید ڪه بانویِ سوگلی,
ملڪه .......جونتون
بسیار دلتنگ جنابتان میباشند.
و تقاضای تماس در اولین فرصت امروز را دارند.
لطفا جهت دلبری و قربان صدقه آن یار دیرین و دلنشین، هرچه زودتر با بانو تماس حاصل نمایید."
⬅️ اگر بازم جواب نداد، پیام بدین:
"باعرض سلام خدمت قبله ی عالم!
بانوی قلبتان
ملڪه..... جان
بعداز چند تماس بی پاسخ جنابتان،
بسیار غمگین و ناراحت میباشند
و میگویند:
ما از حضرت یار انتظار نداشتیم ڪه پاسخ بانویشان را نداده و خود نیز تماس حاصل نفرمایند.
بدین جهت... باید از دل ما در بیاورند و جهت تنبه تعداد 15بوسه رمانتیڪ از هرجا ڪه بانو خواست بنمایند.😉
#ایده_آشتی
من زمانی ڪ میخوام با شوهرم آشتی ڪنم ولی روم نمیشه دامن ڪوتاه میپوشم با شو.رت توری🙈
حالا شروع میڪنم جارو برقی ڪشیدن و هی روبروش خم میشم ڪ مثلا زیر مبلارو جارو برقی بڪشم 🙈😂
بنده خدا هلاڪ میشه 😜😁
#ایده_آشتی
میخوام یڪ ایده برای آشتی بگم.
وقتی شوهرتون خوابه، بیدارش ڪنین و بهش یڪ لیوان آب بدین. اگه نگرفت یا گفت من ڪه آب نمیخواستم!
بهش بگین: خودت تو خواب میگفتی آب میخوام، منم بلند شدم برات آب آوردم. 😍
#ایده_آشتی
من وقتی اقاییم #عصبی میشه و داد میزنه، به جا اخم و قهر؛ با لبخند و ذوق نگاش میڪنم و براش دست میزنم! میگم:
وای ابوهت عشقمووو ببین.
اونم خندش میگیره و میاد بغلم میڪنه.
#ایده_آشتی
من یه ایده دارم برای وقتیایی ڪه شوهری ازتون عصبیه.
من خودم وقتی شوشو جونم عصبیه و داد میزنه تا میخواد شروع به #دعوا ڪنه:
💋 لبامو غنچه میڪنم، سرمم میندازم پایین و با موهام بازی میڪنم. با لحن بچگونه میگم:
نپسی موخای دخمل ڪوچولوتو نالاحت تونی؟ داد میزنه.
ارررررههه. میگم دعبا؟ دلت میاد؟ گوناه دالما! دلت بلام بشوژه. خو من ڪوشولوام بوخودا.
بعد بغلش میڪنم. اونم شروع میڪنه به خندیدن. میگه قربونت برم. اصن یادم رفت واس چی عصبی بودم دخملیه شیطون و ڪلی بوسم میڪنه.