2777
2789
عنوان

نمیگذرم ازش

254 بازدید | 14 پست

از ادمایی ک الکی ادا مظلوم بودن در میارن غیبت میکنن همش پشتت بدن جلوت خوبن متنفرم درسته خاهرم بود ولی ازش متنفرم برای همیشه حذفش کردم چقدر پشتم حرف زد همه رو حتی خانوادمم بام بد کرد باعث شد انفد تنها بشم مامانم بام حرف نمیزنع انقد پرش کرده از من..

قران باز کردم نوشت صبر کن بر انچه میکنن😔 اولش احساس کردم خداهم پیشم نیس

خدا ازش نگذره

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خواهر منم همینه حسوده بدبخت بابامو باهام دشمن کرده ازش متنفرم امیدوارم بمیره

دختری که پررو نباشه گوشکوبه  امیدوارم هرچی واسه من میخوای خدا صد برابرشو بده به خودت حالا فکر کن ببین این دعاست یا نفرینه درحقت!!  
وا چکارت داشته خواهرت بوده مثلا عجبا

دیگ نیس اگر بود انقد همه رو بام دشمن نمیکرد گاهی هم‌خون بدتر از ی غریبه اس

من مامانم این شرایطو داره همه اعضای خانواده رو از هم سرد کرده

مامانم ک نه.. اونی ک بش میگم مثلا خاهر اون کاری کرده ک مامانو بابامو داداشمو.. همه بام بد شن

مامانم ک نه.. اونی ک بش میگم مثلا خاهر اون کاری کرده ک مامانو بابامو داداشمو.. همه بام بد شن

قطع رابطه یا محدود کردن رابطه بهترین راهه من با زنداداشم تو یه ساختمونیم واحد ۳ اونان واحد ۴ ما یعنی از دیوار صدای همدیگرو میشنویم ولی اخرین بار عید از خونش دراومدم 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
مامانت مادرشوهر من نیست احیانا    

زنداداش خودتی برو گمشو ازت متنفرم این چه حرفایی بود پشت سرم زدی😁

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
خواهرشوهر بازی درنمیاوردی نمیگفتم    

گذشته از شوخی نه اون پشت کسی حرف میزنه نه من ولی مامانم میلد میگه چرا فلان مناسبت خونت نیومد چرا زنگ نزد چرا ارزش قائل نشد میگم مامان زندگی ها سخت شده قرار نیست زندگیشو صرف من کنه

به اونم از من بد میگه خودشم میگه فقط من دلم به بچه هام میسوزه هیچکدوم خوبی همو نمیخوان 

گذشته از شوخی نه اون پشت کسی حرف میزنه نه من ولی مامانم میلد میگه چرا فلان مناسبت خونت نیومد چرا زنگ ...

عزیزم مادر دیگه چکار میشه کرد برعوس مامان من همش میخواد بگه اگه همدیگرو کم میبینین ناراحت نشین از هم همه تو گرفتارین و همش خونه خودش جمعمون میکنه هر مادری یه خوبی داره یه بدی مث همه اوما؛ ولی مادرشوهرم حرف ببر بیار از این جاری به اون حاری دعوا ....