2777
2789
عنوان

شب بیداری😭

134 بازدید | 20 پست

بهم انرژی بدین بیدار بمونم امشب امتحان فردامو بخونم😭😭جمله های انگیزشی هر چی میدونین بگین لطفا😭😭😭

فقط 39 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

جمله ی انگیزشی نمیدونم درهمین حد میتونم بهت بگم پاشو برو اون کتاب لعنتیتو بخون  

چون من عصبانی ام و اگه بازم تاپیک بزنی نخوندم و امتانمو گند زدم عصبانیتم رو تو خالی میشه  

با منم بحث نکن  

درب در دنبال یکی ام عصبانیتمو روش خالی کنم 

نخوا تو باشی     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث توعم 

😭😭😭فردا امتحان داری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

تو میتونی...تو اعتماد به نفست خیلی بالاس..اعتماد به نفس تو رو اگه کاکتوس داشت هلو میداد...با عزم و اراده بیدار بمون...از بقیه بخواه اگه خوابت گرفت سیلی بزنن تو صورتت تا خواب به همراه برق از کلت بپره...امیدوارم خداوند شما رو زیاد کنه عزیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩

انشالا بحق حضرت زهرا خوب شه امتحانت😅😍😘

پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم
جمله ی انگیزشی نمیدونم درهمین حد میتونم بهت بگم پاشو برو اون کتاب لعنتیتو بخون     چون من ...

عاای بوددد یعنی😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو میتونی...تو اعتماد به نفست خیلی بالاس..اعتماد به نفس تو رو اگه کاکتوس داشت هلو میداد...با عزم و ا ...

اصن عاشقت شدم😍😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره ساعت ۸ امتحان عربی 😐۲ درسه ی نیم ساعت دیگ میرم بخونم

حتماا دوازدهمی ارره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جمله ی انگیزشی نمیدونم درهمین حد میتونم بهت بگم پاشو برو اون کتاب لعنتیتو بخون     چون من ...

میخوای منو بزنی گلم؟؟خخخخ

پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم
خواهش میکنممم     حالا مودبانه تر گفتم      خب برو وایناستااااا   ...

تا الان داشتم میخوندم😭اخر شب میرم الان خواابم میادد😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره 😐تو چی

دانشجو معلمم خیر سرم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40