2777
2789
عنوان

ورزش جديد😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست
وای من منظورم همین بود ببخشید به حالت دست اصلا توجه نکردم😌😌✋

بله واقعا مهمه

حتما براتون جالبه اگه بدونید وقتی حرکت پرس سینه رو تو حالتی انجام بدید که کف دست ها به سمت خودتون باشه بالاسینه تقویت میشه!

این حرکت برای اونایی که به هر دلیلی به میز پرس بالاسینه دسترسی ندارن مفیده البته قدرت آدم تو این حالت کمتر میشه

«کاربر آقا هستم» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله واقعا مهمه حتما براتون جالبه اگه بدونید وقتی حرکت پرس سینه رو تو حالتی انجام بدید که کف دست ها ...

این.حرکت خیلییی سخته خیلییی خیلی خیلییی😑😑

من پرس سینرو بزور میرم بعد فک.کن اینو بری اونم با اون وزنه ها جونت میاد تو حلقت😒😒این بیشتر بدرد اقایون نمیخوره؟؟

این.حرکت خیلییی سخته خیلییی خیلی خیلییی😑😑 من پرس سینرو بزور میرم بعد فک.کن اینو بری اونم با اون و ...

خب شاید خوب گرم نمیکنید

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://seemorgh.com/health/exercise-and-health/exercise-and-rehabilitation/320242-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%AF%D8%B1%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4/&ved=2ahUKEwjQw-OhsMTlAhUIdxoKHaZzAiMQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw2euKaXp3oXBbI1JqDPopje

«کاربر آقا هستم» 
این.حرکت خیلییی سخته خیلییی خیلی خیلییی😑😑 من پرس سینرو بزور میرم بعد فک.کن اینو بری اونم با اون و ...

یکی از خانم ها رو تگ میکنم اطلاعات و تجربه ی ورزشی خیلی خوبی دارن و خوب هم راهنمایی میکنن

@پری_زاد  

ببخشید استارتر سوال داشتن

«کاربر آقا هستم» 

عزیزم هیچ تمرین بدنسازی برای بررگ کردن سینه خانمها وجود نداره بدنسازی و دوره های غذایی جربی سوزی سینه هارو کوچیک میکنه منتها اگه اولا ژنتیکت خوب باشه بعدشم شیردهی و اینا نداشته باشی از افتادگی جلوگیری میکنه اما در سطوح بالا و مسابقه و کسانیکه چربی بدنشونو میارن پایین باید بگم کلا محو میشه 

🧚‍♀️