2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 42 پست
عزیزم ناشکری نکن من بچه اولم دختره الان دو قلو باردارم ارزومه یه دختر یه پسر باشن که دخترم تنها نباش ...

خدا حفظشان کنه . تعیین جنسیت کردی بیا بگو چیا بودن کوچولوهات؟؟؟ فضولیم گل کرد😅😅

ممنون که بهم روحیه میدید. خودم هم خواهر ندارم

راستی شما خواهر ندارین چه احساسی داری ناراحت نبودین  

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه فکر میکنم چهارتا بچه هزینه هاشون خیلی زیاد میشه مخصوصا دخملها هزینه شون بیشتره  

خب معلومه که زیاد میشه. پسر ودختر هم نداره. 

اینکه میگی از ترسم که چهارمی دختر میشه نمی خوام ببارم.مایه خجالته .و من میگم خیلی دلت بخواد !!!

راستی شما خواهر ندارین چه احساسی داری ناراحت نبودین  

خیلی ناراحتم. انگار هیچ کیو ندارم. غریبم. 

مادرم هم خیلی اهل رفت وآمد نیست بیشتر هوای عروسها رو داره😑😑

منم سومی باردارم الان دارم دعا میکنم دختر باشه چون یهویی شد و بدون برنامه،همیشه میگم ایشالا سالم باشه و دختر؛من دوتا پسر دارم باید لوله بندیم کنم ولی بازم راضیم به رضای خدا فقط سالم باشه.

دلخوشم به روزهایی که در راهست 
آخه توی این جامعه .... با این همه توقعات بچه ها.... 

چه توقعاتی؟ دختر فقط یه جهیزیه داره. همین

بعدشم توقعات بیجا داشتن یا نداشتن بچتون مستقیما مرتبط با تربیت شماست

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
منم سومی باردارم الان دارم دعا میکنم دختر باشه چون یهویی شد و بدون برنامه،همیشه میگم ایشالا سالم باش ...

الهی که تنش صحیح و سالم باشه ودختر.

واقعا خونه ای که دختر نداره لطافتش خیلی کمتره

چه توقعاتی؟ دختر فقط یه جهیزیه داره. همین بعدشم توقعات بیجا داشتن یا نداشتن بچتون مستقیما مرتبط با ...

آره الان اون دوتا طفلی هام خیلی پر توقع نیستن. الهی بمیرم چیزی بخوان واسشون نخرم چیزی نمی گن. 

ولی از آینده میترسم

الهی که تنش صحیح و سالم باشه ودختر. واقعا خونه ای که دختر نداره لطافتش خیلی کمتره

دقیقا مخصوصا که خواهرشوهرم ندارم دلم میخواد شوهرم حس دختر داشتن درک کنه طفلی خونشون همیشه جوش سرد بوده نمیخوام خونم خودمم اینطور باشه.

دلخوشم به روزهایی که در راهست 
دقیقا مخصوصا که خواهرشوهرم ندارم دلم میخواد شوهرم حس دختر داشتن درک کنه طفلی خونشون همیشه جوش سرد بو ...

الهی. چقد دلم سوخت برای همسرت.

اخه خواهر داشتن بهترین نعمت روی زمینه

الهی قسمت پسرا بشه