2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما دختر خیلی دوس داریم بچه نداریم .اوایل کلسیوم میخوردم ک دختر بشه بعد ی روز باخودم فک کردم گفتم خدا بیست سال اینده ی منو داره میبینه و میدونه مثلا بیست سال دیگه ما ب دختر بیشتر احتیاج داریم یا پسر.

مثلا شاید ۲۰ سال دیگه شوهرم ب ی پشتوانه ی جوون و قوی از خون خودش نیاز داشته باشه پس چرا من بخدا زور بگم و ازش دختر بخوام .بعد از اون روز دیگه هیچ کاری نکردم ک جنسیت رو تیعین کنم.گفتم خدایا هر چی تو صلاح میدونی😘😘

تو این وانفسا با چه جراتی 3 تا ؟

باور کن سه تا بچه لازمه. خوبه که من خودم دوتا دختر دوتا پسر دوست دارم . شوهرم هم دوست داره ولی از ترسی که بعدی هم دختر بشه نمیارم

عزیزم ناشکری نکن من بچه اولم دختره الان دو قلو باردارم ارزومه یه دختر یه پسر باشن که دخترم تنها نباشه چون دختر همدم برادرشم هشت ولی با میگم خدایا فقط سالم بودنشون برام مهمه فقط

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
باور کن سه تا بچه لازمه. خوبه که من خودم دوتا دختر دوتا پسر دوست دارم . شوهرم هم دوست داره ولی از تر ...

لازم که اصلا نیست . دوتا کافیه . حالا اگه والدین شرایط نگهداری و تربیت کردن و به سرانجام رسوندنشون رو دارند چرا که نه ؟ بهتره بیشتر هم بیارند

استارتر واقعا چه فکری میکنی که میگی دو تا دختر سخت نیست؟

مگه دو تا دختر همو چیکار میکنن؟

نه کشتی میگیرن نه مشت میزنن تو صورت هم

تصورت از جنسیت خودت چیه؟

پیر شدم پیر تو ای جوونی!