2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون هر چرخ خیاطی عمر مفید داره خب اینا هم عمر مفید خودشون رو کردن حالا یه عنوان استوک دست دوم میفروش ...

والا من کلی خیاط دیدم دارن بیش از ۱۴ سال باهاش کار میکنن خیلی هم راضی هستن وسرشون شلوغ

والا من کلی خیاط دیدم دارن بیش از ۱۴ سال باهاش کار میکنن خیلی هم راضی هستن وسرشون شلوغ

نمیدونم منکه خواستم چرخ خیاطی بخرم کلی تحقیق کردم اخرش گفتن استوک نگیر خوب نی یه چرخ جدید گرفتم

چی خریدی عزیزم ؟

ژانونه گرفتم اما مدلش دقیق یادم نی فک کنم ۱۵۱۲ باشه اخه گذاشتمش تو جعبه  اگه لازم جعبشو بیارم ؟ اما میخای بخری خیلی تحقیق کن از خود خیاطا بپرس مغازه دارا دوستان جای مطمئن هم خرید کن ک بهت نندازن ایشالا ک یه چرخ خوب قسمتت شه

[QUOTE=119496736]ژانونه گرفتم اما مدلش دقیق یادم نی فک کنم ۱۵۱۲ باشه اخه گذاشتمش تو جعبه  اگه لازم جعبشو بیارم ؟ ...[/QUOTE

دستت درد نکنه عزیزم زحمت نکش نیازی نیست جعبشو در بیاری . خیام چرخ خیاطی خوب داره ؟ امین حضور چطور ؟