2777
2789

لباس نظامی و برامون یه تومن هم نمیمونه و تو تهران زندگی کردن اشتباه هس  

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

من نظامی مهندسی

تهران بودیم همیشه کم می آوردیم

اومدیم شهرستان تمام بدهی ها رو صاف کردیم مونده یک و نیم ب مامانم

تازه داریم مغازه هم میزنیم

پس اندازمون زیادتر شده

در شرایطی ک تهران کرایه خونه نمیدادیم اینجا پنجاه ملیون پیش دادیم

شش ماهه دوازده ملیون بدهی رو صاف کردیم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چقده درامدتون؟ ینی شغلش لباس نظامی فروختنه؟ 

اره با برادرش ۴ تومن هیچی نمیمونه برامون 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
من نظامی مهندسی تهران بودیم همیشه کم می آوردیم اومدیم شهرستان تمام بدهی ها رو صاف کردیم مونده یک و ...

من شهرستانم ولی داداشم میخاد بیاد تهران واس کار.. بهش گفتن حقوق 2500 ب بالا.. ینی حداقل 2500میشه

اره عزیزم مگر هردوشاغل باشین ک بشه

من از خدامه ولی خوب نمیزاره 

من نظامی مهندسی تهران بودیم همیشه کم می آوردیم اومدیم شهرستان تمام بدهی ها رو صاف کردیم مونده یک و ...

خودتون تهرانی هستید ؟

درسته شاید هزینه ها کمتر باشه ولی زندگی توی شهرستان خیلی سخته