2777
2789
عنوان

میشه بیاین کمک

121 بازدید | 15 پست

خواهرم ۲ساله جداشده بگذریم باچ وضعی واین ۳سال دیگه حتی فامیل نزدیکم نگامون نمیکنه عنقداین شوهرش سرکارگذاشتش وگندزداینم

مامانم سرطان گرفته😢چن وقتیه میادتهران ومیره خیلی اذیتش میکنه بازم باشوهره درارتباطه اون زن گرفته زنشم حامله س چن وقت پیش شکایت اینوکرده بود که باشوهرم صحبت میکنه تلفنی اون زنگ میزنه بابچه حرف میزنه دختر۵سالشه بماندچ آبروریزی داریم ما... چن روزه ازخواب بلندمیشه هرچی ازدهنش درمیادبه مامانم ومن میگه لمروزمنم جوابشودادم زده بیرون از صب خونه نیومده ازبخت بدم خونه منن وگرنه ازوسط دونصفش میکردم باردارم هستم دم به دقیقه فشارم میوفته اصلامراعات نمیکنه

چقد روانیه که مادرش سرطان داره مراعاتشو نمیکنه اههه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم حالاک عنقددلسوزبچشه وبچه روبهونه کرده آبروی توروببره بده بهش بره توهم ازدواج کن تاکی میخای بمونی اینم بازیچت کنه مامانم میره بیمارستان خرجشم زیاده توان مالیم نداره داداشم براش پول میفرسته کارتومیگیره میره مغازه روزی ۵۰تومن میده چیپس وپفک میاره میریزه آشغالی

کامل متوجه نشدم اما خواهرتون بهتره بره مشاور یا روانپزشک احساس میکنم یکم بهم ریخته

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
کامل متوجه نشدم اما خواهرتون بهتره بره مشاور یا روانپزشک احساس میکنم یکم بهم ریخته

خیلی وابسته این مردس نمیدونی چ بلاهایی سرش اورده روزی که زایمانش بود تمام بدنش جای چاقوبود دکترنامه نوشت شکایتشوکنه اینم باپرویی دوباره رفت

از شوهرش بچه داره؟ با کی میمونه بچه؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
مریضه میگه گفته بیارجوع کنیم مامانم میگه اگه سم بهت دادم نمیزارم رجوع کنی بدازاین همه آبروریزی 

واااا مگه زن نداره اون یارو

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

خواهرتون مشکل عقلی چیزی داره خو دوسش داشت میشست زندگی میکرد دیگه این آبروریزیا چیه؛ کارت رو هم بهش نده چشمش کور حالا که شعورش نمیرسه مراعات مادرش و شمارو بکنه بره خرج خودشو دربیاره عوض اینهمه اذیت کردن

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
خیلی وابسته این مردس نمیدونی چ بلاهایی سرش اورده روزی که زایمانش بود تمام بدنش جای چاقوبود دکترنامه ...

چی بگم والا.خواهرتون اگه برا خودش احترام قایل بود همون موقع زایمان باید جدا میشد.به خودش احترام نمیذاره چه برسه به اطرافیان

طرف خیلی بلده مخ خواهرموبزنه کلا وقتی سرکارش میزاره هیشکی حریفش نمیشه خواهرم خیلی سرخوده 

خدا به دادتون برسه خیلی سخته سرکردن باهمچین ادمی

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀