2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم

1599 بازدید | 64 پست

سلام مامانا و دوستان 

من ابجیم عاشق پسر عموم بود اما پسرعموم شرایط ازدواج رو نداشت و نداره مثلا دختر بازه و مواد تفریحی مصرف میکرده و حتی بازن متاهل رابطه داشته و خانمه باردار شده بودو ...۱۰ تا پرونده ی دادگاهی داشته و تا۱ماه پیش حبس بوده و ازاد شد

پسرعموم هم ابجیمو دوست داشت و حاضربود براش همه کاری بکنه 

اما خانوادم راضی نبودن ب وصلت و خلاصه اینجور شد ک ابجیم به اولین خواستگارش بعداز قضیه پسر عموم  جواب بله داد

الان تقریبا ۳هفته و ۵روزه ک عقد کردن 

من ب مادرم قبل از عقد گفتم بذارنامزد کنن بعد یک ماه عقد اما خانوادم قبول نکردن  و گفتن ب تو ربطی نداره منم هیچی نگفتم دیگه 

حالا این پسره بعداز عقد زده زیر حرفاش و گفته درس نباید بخونی با ابجیم درست رفتار نمیکنه هرشب مشروب میخوره رفیق بازه و همش سرش تو گوشیه و رمز گوشیشو ب ابجیم نمیده 

یه روز ک بی هوا گوشیش باز بوده ابجیم میره تمام فایلاشو نگاه میکنه و میبینه با زن شوهردار رابطه جنسی و عاطفی برقرار کرده و هنوز ک هنوزه در رابطه ان و اون خانم کسی نبوده جز خاله ام (اصلا باورم نشد تا اینکه ابجیم اسکرین شات ها رو برام فرستاد )شماره خالم ک دیدم شوک شدم اصلا همه روی این خالم قسم میخوردن 

تازه این خالم این پسره رو ب ما معرفی کرد و بعداز کلی تحقیق همه گفتن خوبه و پسره خوب و خانواده داریه

حالا نگو میخواسته پسره جلو چشمش باشه 

اجیم میگه نه بهم حرفای عاشقونه میزنه نه بوسم میکنه نه هیچی تازه ازشم خواسته رابطه مقعدی داشته باشن 

دیروز به اجیمم گفته برو گ.ه نخور 

ماتو فامیل اصلا فحشای اینجوری نمیدیم چ برسه ب ناموسی 

دیروز ابجیم بهم گفت میخوام طلاق بگیرم و مامان اینا نمیذارن میگن ابرومون میره و بیا صلح کن و ....

منم بهش گفتم چ طلاق بگیری چ نگیری من پشتتم 

اما خانوادم از ابروشون میترسن 

بنظرتون مهریه اشو ببخشه و طلاق بگیره ک راحت شه?

۳۱۳سکه  ۴دنگ خونه دو سرویس طلا و یه تکه زمین مهریه اشه 

اسم دامادمون هنوز تو شناسنامه اش سیو نشده 

لطفا راهنماییمون کنین ممنونم 

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم به مهریه ومادیات فکرنمیکنم جدامیشم وخلاص

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

پیام ها را نشون قاضی بده ابرو جفتشون را ببره وطلاق بگیره مهر هم بخوره توسر خالت واین دیوث کصافط 

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

طفلکی خواهرت چه شانس بدی داره

این جمله اسم نامزدش تو شناسنامه سیو نشده یعنی چی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

یاخدا،خانوادت ازابروشون میترسن ازبدبختی دخترشون نه،ببخشیدخواهرت کلابی عقله هم بخاطرصبوری الانش هم بخاطراینکه قبلاعاشق پسرعموت بوده بااون مشخصات

لطفالایک نکنید،ممنون