2789
عنوان

بوسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 117 پست
اگ صیغه میخوندن ک این پسره بچه بغلش میکرد صیغه چیه بابا

منم ب صیغه اعتقاد ندارم...مردا صیغه خوندنی میگن زنمه دیگه خیلی کارا میکنن..

مردم با دوست پسراشون رابطه دارن حالا ما عذاب وجدان بوسیده شدن توسط نامزدمون ...سخت نگیر ب نظرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشاور گفته رفت و آمد کنین که شناخت پیدا کنین احتمالا هم با حضور خانواده ها گفته ، شما دیگه مرحله ی ش ...

آبجی مشاوره گفت با هم برین بیرون و این حرفا وقتی تو ماشین نشستی تو هم دختر ی پسر لب بگیره ازت به زور زورتم نرسه چکار کنی به نظرت

من راضی نبودم خودش یهو زورشم زیاده 

پس تجاوز میکنه؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
منم ب صیغه اعتقاد ندارم...مردا صیغه خوندنی میگن زنمه دیگه خیلی کارا میکنن.. مردم با دوست پسراشون را ...

اره والا اشکالی نداره بوسیده شدن ولی اگ از رو شیطونی طرف باشع نه هرزگیش ک بعدن ب مشکل بخورن

اصلا هیچ وقت فکر نمیکردم تو امضام بنویسم واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم خیلی

من جای این مرد بودم کلا همه چی رو به هم میزدم..حالا به غلط و درست بودن کاری که انجام داده کاری ندارم ولی رفتی به مامانش گفتی!!! 

همسر من بارها بهم گفته از خانومایی که درباره مسائل خصوصی خودشون و همسر، پیش مادر و خواهر و دوست میگن خیلی بیزارم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

والا یا مثلا میگف لبو بده لبو بده تو بغلم قرو بده💃💃حالا با ریتم قرش بدههه شله شله😂😂

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@