2777
2789

پیاز یکم تفت بده سبک بشه و ی کم سرخ بشه بعد هویج خورده شده بهش اضافه کن زیرش کم کن یکم تفت که خورد مرغ ریش ریش  اضافه کن یکم زعفرون اب کرده  رب سلیقه ای هست  اصلش اینه اگر دوست داشتی انواع خلال رو هم میتونی اضافه کنی زعفرون هن باید رو بدی و دم کنی برنجت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشتت رو قلقلی کن!

هویج رو هم رنده کن اول با اب و روغن بزار بپزه بعد که ابش تموم شد با همون روغنش سرخ بشه!

به ازای هر پیمانه برنجت دو تا قاشق نه خیلی پر!!!شکر بریز تو هویجات!

و اینکه گلاب و زعفرون هم بزن بهشون!

ته دیگه سیب زمینی فراموش نشه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
پیاز یکم تفت بده سبک بشه و ی کم سرخ بشه بعد هویج خورده شده بهش اضافه کن زیرش کم کن یکم تفت که خورد م ...

منم دقیقا مث تو درس میکنم 

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
مرغ بپز ریش کن تفت بده. هویج روهم خلالی کن تفت بده زعفرون بزن. بعد خلال پسته و بادام بخیسون با یکم ...

اشکالی نداره خوردن ززعفرون تو بارداری  ، میگن نخورین منظورشون اینه که یدفه  کلی زعفرون بخوری و پاشی  نه  اینکه به ادازه ی پسته زعفرون بدی رو برنج ایا چقدرش به شما برسه من که هم چایی زعفرون میخوردم هم برنج زعفرونی

اشکالی نداره خوردن ززعفرون تو بارداری  ، میگن نخورین منظورشون اینه که یدفه  کلی زعفرون بخو ...

جدی؟ خودمم حس میکنم ی ذره عیبی نداره.اخر سه ماهم.دیشب یکم زرشک خوردم تو غذا..خسته شدم انقد زرشک و جگر و زعفرون و اویشن و اینا نخوردم.اگر اینجوریه فردا هویج پلو میزارم😁 فردا ان تی دارم خااانوما منو یادتون نره