آرزو2332 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1697 عنوان حراجی های اصفهان 158 بازدید | 8 پست بچه هاحراجی های اصفهان کی شروع میشه واگ شروع شده آدرس بدیدمنم برم لباس بخرم😆 خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢 1398/10/20 | 11:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزو2332 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1697 بچه هاتوروخدااگ جایی رومیشناسیدبنویسیدبعدامیام میخونم شوهرم داره صدام میزنه😑 خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
لیدی۶۷ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 736 اقا اگه کسی ادرس داد منم بلایکین دلخوشم به روزهایی که در راهست
فندوقی عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 3300 اقا اگه کسی ادرس داد منم بلایکین خب نیمه دوم بهمن شروع میشه من بیشتر برا پالتو نظر میرم
لیدی۶۷ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 736 خب نیمه دوم بهمن شروع میشه من بیشتر برا پالتو نظر میرم پالتو دارم بیشتر لباس برا پسرام و تو خونگی برا خودم میخوام،منتظرم اف بزنن یه کاپشنم برا پسرم بخرم دلخوشم به روزهایی که در راهست
فندوقی عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 3300 پالتو دارم بیشتر لباس برا پسرام و تو خونگی برا خودم میخوام،منتظرم اف بزنن یه کاپشنم برا پسرم بخرم خب نیمه دوم بهمن همه جا حراج میزنن
آرزو2332 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1697 بچه هاچراکسی آدرس نمیده خب بگید خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢