2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

173 بازدید | 15 پست

دوستان من چند روز پیش تایپکی زدم  و سوالی پرسیدم اما نمیدونم که به چه دلیلی امکان گذاشتن نظر تو نی نی سایت نبود الان بیاین جواب بدین لطفا♥

سلام 

شخصی تو زندگیم هست که به شدت دوستش داشتم و دارم و قبلا با هم بودیم اما اون بعد یک روز که بیرون بودیم تو پیاماش بهم گفت ادمی نیست که بتونه کسی رو دوست داشته باشه و میخواد این رابطه رو تموم کنه و فقط مثل دوست باقی بمونیم و من حتی انقدر احمقم که پرسیدم من کاری کردم یا حرفی زدم که ناراحت شده باشی ؟ معذرت خواستم ازش با اینکه واقعا کاری نکرده بودم

اینم بگم قبل از اینکه رابطه ای ایجاد بشه من و اون بیشتر مثل دو تا دوست معمولی بوذیم چند سالم بود همو میشناختیم ولی من تمام این چند سال دوستش داشتم و روز به روز علاقم بیشتر میشد ولی نمیگفتم بهش

تا اینکه خودش یه روز بعد صحبت طولانی و مقدمه چینی گفت دوسم داره و میخواد با هم باشیم و منم که اون لحظه بهترین لحظه ی عمرم بود اعتراف کردم که عاشقشم شدیدا و وقتی که اون شب بهم گفت نمیتونه عاشق کسی باشه و گفت که منو فقط مثل یه دوست دوستم داره من شکستم ولی فقط با سردی بهش گفتم اوکی دوست معمولی باشیم قضیه مال تقریبا 11 ماه پیشه اما ما بعد اون فقط 3 4 بار اتفاقی همو توسط دوستامون دیدیم و انقدر سرد بودیم که همه فهمیدن یه چیزی بین ما بوده فقط هم حدود 1 ماه پیش پیام داد و یه اسکرین شات از چتای موقعی که با هم بودیم فرستاد و گفت یادش بخیر که من بازم با سردی جواب دادم و اونم دیگه پیام نداد

من خسته شدم از دوراهی و این سر درگمی که نمیدونم هنوزم دوسم داره یا نه ؟ اصلا همون یک سال پیش دوستم داشته ؟ اگه داشته چرا رابطه رو خراب کرد و گفت منو نمیخواد ؟ اگه نداره پس چرا یک ماه پیش اونجوری بهم پیام داد ؟

من از چک کردن یواشکی تلگرامش و دیدن عکساش کلافه شدم اینکه اون منو ازار داده و تا شب ها باعث گریه کردنم بوده و من هنوز عاشقشم و ازش متنفر نیستم منو اتیش میزنه:)

من میخوام ازش متنفر شم طوری که حتی اسمشم یادم نیاد دیگه وسوسه نشم چکش کنم یا هر شب بهش فکر کنم و بخوام برگرده من میخوام!

شاید بگین چرا تنفر تو فقط فراموشش کن سعیم رو کردم ولی واقعا بعد یک سال هم نشد که نشد ! فقط تظاهره که فراموشش کردم و دیگه اهمیتی بهش نمیدم و همه نزدیکام فکر میکنن من دیگه عاشقش نیبستم ولی به خدا ک هستم ! به خدا هنوز عاشقشم بیشتر از قبل در حدی دلتنگشم که میخوام بمیرم!

نگین فراموشش کن فقط راهکار بدین که ازش متنفر شم! با بدیهایی که کرد و به دروغ گفت عاشقمه و بعد گفت منو نمیخواد اونم بدون هیچ دلیلی و وقتی پرسیدم تو که منو نمیخواستی چرا از اول گفتی دوسم داری اون هیچ جوابی نداد من میخوام متنفر شم ازش به دنبال تنفر فراموش کردنشم میاد فقط کمکم کنین خواهش میکنم من دارم روانی میشم از دوریش درعین حال یاد بدی که کرد میفتمممممم کمک کنید هر چی میدونین بگین ولی کمک کنین  

وزن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه مدت بگذره و سر و سامون بگیری مطمین باش اسمشم به زور یادت میاد ولی الان اگه تحملت بالا باشه و وا ندی این اتفاق شیرین واست میفته و خوشحال میشی از جداییتون . عشق مثل سرماخوردگی میمونه سوزش و گلو درد و بدن درد کلافت میکنه و هرکاریم کنی باید دورشو بگذرونی ولی بالاخره خوب میشه فقط باید دورشو بگذرونی

اینا تلقینای خودته عزیزم تو دنیای خودت انقدر بزرگش کردی که قدرتی واست نمونده که حتی با تبر نفرتت این بت و بشکنی 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

خودتو سرگرم کن هرچقد بخودت بگی بهش فکرنمیکنم ازش متنفرخواهم شدبدتر میشه بیشترمیاد توو فکرت..ببین مثلا یک ادم دیابتی علاقه شدیدی به شیرینی جات داره بااینکه از خطراتش آگاهه.چون همش باخودش میجنگه....خودتو توی زندگی گم کن...اون سرکارت گذاشته استفاده هاشو کرده تازه بفکرشده که عشقش درچه حده؟عجبا...اگه دوستت داشت نمتونست ناراحتی تو ببینه نمتونست ازت بیخبر بمونه..نمتونست دلتو بشکونه..بفهم..پس تورو نمیخواد آویزونش نشو که حالت از الان بدتر میشه..الان چیزی رو از دست نمیدی چندوقت بگذره یادت میره ..طرف پدرش میمیره بعده یکسال حتی سرخاکشم نمیرسه بره .به داغی روزای اول نیس..درمانه خودت خودتی و بس
...برو پیش مشاور...بخودت زمان بده...خودتو مشغول کن به جمع دوستای هم جنست برو ایمانتوبیشترکن.دستتو بزار روی قلبتو سوره والعصر زیادبخون صبرمیاره.

الهی و ربی من لی غیرک

ببین عزیزم این عشقت یک طرفست اینطور که بوش میاد پای کسی درمیونه که گفته نمیتونه عاشق کسی باشه یعنی محترمانه ردت کرده یکماه پیشم از پیامات اسکرین شات گرفته برات فرستاده ببینه عکس العمل تو چیه میخواد سرکارت بذاره چون اون کسی که بخاطرش ولت کرده بهش کم محلی کرده یاد تو افتاده برات پیام فرستاده ببینه تو چی میگی احسنت که جواب ندادی بی خیالش شو از بس بهش فکر می کنی اینطور شدی

زندگی زیباست ای زیبا پسند

خب یکم واقع بین باش وقتی اون طرف نمیخواد حتما یه دلایلی داره . شاید دیده اعتراف کردی دوسش داری اونم کلاس گذاشته و بعدهم که دیده خبری ازت نیس بهت اسکرین فرستاده . واقعا ب نظره خودت این ادم اصن ارزششو داره

باهمه صمیمی نیستم،توبزارپای غرورم ،من میزارم پای شعورم

خداحافظی رو بگو و هروز تا نیم ساعت فقط تا نیم ساعت روی کاغذ از خشمها و نفرتات و حسای بدت به شخص مقابلت بنویس و آسیبهایی که بهت زده حتی لازم شد داد بکش بهش توهین کنو عصبانی شو  ولی فقط تا ۳۰ مین زمان بگیر بعدش به هیچ عنوان ادامه نده و کاغذ را پاره پوره کن و بسوزون و دور بریز و بعدشم کارای مورد علاقت رو انجام بده ی دوشی بگیر آشپزی کن آهنگ گوش بده برو بیرون تا کم کم خشمت کم میشه و بعدش هم نامه بخشایش بنویس رو کاغذ و بگو از همه کارایی بدش و بگو که بخشیدیش . اینجوری کم کم خشمت برطرف میشه و به روال عادی زندگی برمیگردی و بعدشم هدفاتو دنبال کن