2777
2789
عنوان

وکیل تو سایت اگه هست یه دیقه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 24 پست
کارمند دادگستری با پرونده های حقوقی سرکار دارم مدیر شعبه هستم کم از وکیل ندارم 😜

اها موفق باشین عزیزم خوب حالا چی شد میتونه اقدام کنه یا نه؟

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بپرسم مهریه شوند چقدر بوده ؟

تاریخ تولدش ۱۳۶۳ فک کنم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
میشه بپرسم مهریه شوند چقدر بوده ؟

داری تایپ میکنی 😅

در طلاق توافقی معمولا مهریه در مقابل حق طلاق مرد است .

وا این که خالیه خواهر چی نوشتی😂

وکیل نیستم.

ایشون اگه اون زمان مهریش رو نبخشیده باشه میتونه الان اقدام کنه.

حتی کافیه همون زمان طلاق یه پرونده برا مهریه باز کرده باشه و بدون پیگیری رهاش کرده باشه الان میتونه خیلی راحت پرونده رو باز کنه.

ببین عزیزم در طلاق توافقی زن یا از کل مهریه ش یا نصف مهریه ش میگذره تا مرد قبول کنه تا طلاقش بده بالاخره باید یه توافقی بینشون بوده باشه که شوهرت راضی شده توافق به طلاق کنه در هر صورت اگر همسرتون توی محضر با حضور شهود نوشتن و امضا کردن که خونه رو بعنوان مهریه به خانمشون دادن که ایشون دیگه نمیتونن ادعای مهریه کنن و البته ایشون بعد از طلاق توافقی تا زمانیکه عده شون تموم بشه میتونن ادعای مهریه کنن بعد از تموم شدن عده هیچ ادعایی نمیتونن داشته باشه مخصوصا هم که شما میفرمایید بعد پنج سال تازه دارن تهدید میکنن درکل بهت بگم که ایشون نمیتونن ادعایی داشته باشن اصلا نترسید همسرت هم بهش بگه برو شکایت کن خیلی راحت

ببین عزیزم در طلاق توافقی زن یا از کل مهریه ش یا نصف مهریه ش میگذره تا مرد قبول کنه تا طلاقش بده بال ...

الهی دورت بگردم خیالمو راحت کردی ولی این شوهر جان ساده من بدون هیچ توافقی همون اول ازدواج حق طلاقو بهش داده زنش بعد این که خونه به اسمش میزنه و میبینه تو خونه طلا هست دعوا راه میندازه شبونه شوهرمو بیرون میکنه بعدم دیگه راش نمیده بعد با اون حق طلاقه میره طلاق میگیره بهش پیغام میفرسته تو فلان دفتر خونه طلاق گرفته بعد شوهرم میره تو مهر طلاق مینه به شناسنامش .....عزیزم خدا خیرت بده خیالم راحت شد مرسی که وقتتو گذاشتی 😘😘😘🌹🌹🌹