2821
2789
الان هیشکی اینطوری نی طرف مذهبیه ولی چیز میخاد😑

من در مورد همین الان دارم صحبت میکنم چیزی از من نخواسته عاشقم هست ۴ ساله هر روز از راه برگشت دانشگاه تا مترو مسیرشو کج میکنه باهام میاد دستمو میگیره گاهی دستمو میبوسه دو سه بار از شدت علاقه دستشو پشت کمرم گذاشته حالت بغل طوری...یه بارم اعصابم خرد بود داشتم سرش خالی میکردم یه لحظه مکث کرد خم شد پیشونیمو بوسید ولی چیز نخواسته تاحالا😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من در مورد همین الان دارم صحبت میکنم چیزی از من نخواسته عاشقم هست ۴ ساله هر روز از راه برگشت دانشگاه ...

حتی تو چت هم چیزی بت نمیگه از اون لحاظ؟اخه غریزشون نمیزاره 

حتی تو چت هم چیزی بت نمیگه از اون لحاظ؟اخه غریزشون نمیزاره  

ببین ما اینقدر به هم نزدیکیم از لحاظ عاطفی که در مورد همه ی جزئیات زندگی و ارزو ها و خاطرات و گذشته و علاقه هامون با هم حرف زدیم و همونقدر که اون به من تمایل داره منم به اون تمایل دارم و در موردش مث بقیع چیز های روزمره همونقدر عادی و شفاف با هم دیگه حرف زدیم ولی هیچ وقت حس نکردم قربانی خواسته های بیجا یا تحت فشار هستم....اصن آدمی ک عاشق میشه ناخوداگاه تمایل جنسی هم داره دیگه هم من هم اون...ولی هیچ وقت چیزی نخواسته چون شعورش میرسه الان موقع اش نیست و من اذیت میشم اونم دوست نداره ک من اذیت شم ک

ببین ما اینقدر به هم نزدیکیم از لحاظ عاطفی که در مورد همه ی جزئیات زندگی و ارزو ها و خاطرات و گذشته ...

خوشبحالت عزیزم واقعا باشعوره چقدر که میفهمه الان دختزی و باید نجابتتو حفظ کنی ایشالا همیشه باهم خوب باشین❤

خوشبحالت عزیزم واقعا باشعوره چقدر که میفهمه الان دختزی و باید نجابتتو حفظ کنی ایشالا همیشه باهم خوب ...

مرسی گلم بابت آرزوی قشنگت💜💜 شما مشکلتون چیه تاپیک زدید؟ درخواست نابجا داره؟

مرسی گلم بابت آرزوی قشنگت💜💜 شما مشکلتون چیه تاپیک زدید؟ درخواست نابجا داره؟

آره گاهی وقتد بحثشو پیش میکشه ‌‌.... شرایط ازدواج نداره گاهی وقتا ازم س چت میخواد ک من دوس ندارم 

آره گاهی وقتد بحثشو پیش میکشه ‌‌.... شرایط ازدواج نداره گاهی وقتا ازم س چت میخواد ک من دوس ندارم&nbs ...

ازش رک و جدی و پیگیر بپرس چطور میبینی معذبم و هی ادامه میدی و ادعای دوست داشتنت میشه؟نکنه حرفات الکیه و از روی تغییرات هورمونی.....یا حساب کار میاد دستش و متوجه بدرفتاریش میشه اگر واقها عاشقه اصلاح میکنه...یا میفهمی عاشق نیست و قصدش سواستفاده است