2777
بقیم دوس دارن ولی نمیرن خواستگاری

امکان نداره اونا دروغ میگن دختره رو گول میزنن با یه مشت حرف که فقط حرفه و با عمل خیلی فاصله داره

پسری که دختریو واقعا دوست داشته باشه بدون شک میره خواستگاریش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسم ا.....  باس ناز کنی . (ولی ن نازی ک بره هاااااااا)🤗

چجوری راهنمایی کن دوستم

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
ناز کن اولش یکم 

اگه دیگه نیومد چی؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
چجوری راهنمایی کن دوستم

ببین عزیزم دیر جواب بده بزار منتطر بمونه و بعدش مثلا اولش چن تا استیکر 🙁🙁🙁 بفرست و یکم با استیکر جواب بده بعدم بگو نمیدونم باید فک کنم .(مثلا بگو تا فردا فکرامو میکنم) بزار تا فرداش ک پیام داد با تاخیر پیامشو سین کن جواب بده 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
ببین عزیزم دیر جواب بده بزار منتطر بمونه و بعدش مثلا اولش چن تا استیکر 🙁🙁🙁 بفرست و یکم با استیکر ...

تنکز

چون بر اساس معیار درست و سنجیده و عاقلانه دوست پسری انتخاب کردم که آدم باشه نه هوس باز ...عاشق باشه...کلی طرف رو امتحان کردم هم اخلاقی هم فرهنگی....بعد حاضر شدم دوست بشم بعدشم طرف میاد خواستگاری چون هم عاشقه هم ادم