2821
2789
بقیم دوس دارن ولی نمیرن خواستگاری

امکان نداره اونا دروغ میگن دختره رو گول میزنن با یه مشت حرف که فقط حرفه و با عمل خیلی فاصله داره

پسری که دختریو واقعا دوست داشته باشه بدون شک میره خواستگاریش.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بسم ا.....  باس ناز کنی . (ولی ن نازی ک بره هاااااااا)🤗

چجوری راهنمایی کن دوستم

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
ناز کن اولش یکم 

اگه دیگه نیومد چی؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
چجوری راهنمایی کن دوستم

ببین عزیزم دیر جواب بده بزار منتطر بمونه و بعدش مثلا اولش چن تا استیکر 🙁🙁🙁 بفرست و یکم با استیکر جواب بده بعدم بگو نمیدونم باید فک کنم .(مثلا بگو تا فردا فکرامو میکنم) بزار تا فرداش ک پیام داد با تاخیر پیامشو سین کن جواب بده 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
ببین عزیزم دیر جواب بده بزار منتطر بمونه و بعدش مثلا اولش چن تا استیکر 🙁🙁🙁 بفرست و یکم با استیکر ...

تنکز

چون بر اساس معیار درست و سنجیده و عاقلانه دوست پسری انتخاب کردم که آدم باشه نه هوس باز ...عاشق باشه...کلی طرف رو امتحان کردم هم اخلاقی هم فرهنگی....بعد حاضر شدم دوست بشم بعدشم طرف میاد خواستگاری چون هم عاشقه هم ادم