2777
2789
عنوان

چه روزی بود امروز😐

869 بازدید | 49 پست

از صبح مشغول بچه داری و صبحانه نخوردم عصر مهمونی دعوت بودم ظهر هم تمام کارای خونه و بچه رو انجام دادم و مادرم اینا اومدن دنبالم رفتیم اونجا برای اینکه بچم نیبینه همه غذا میخورن دلش میخوا سوپشو آماده کردم همه داشتن عصرانه کشک بامحون و سالاد ماکارونی میخوردن من به بچه غذا دادم آخر غذا یه مقدار کم رسید بهم دلم خوشه شام بود دیدم شوهرم با بچه خواهرش خونن ازش خواستم ببرتم یه جیگرکی که جوجه کباب داره اما طفره رفت و گفت حوصله ندارم آخر شب ساعت ۱۲و نیم اومده میگه گشنته گفتم نه دیگه حس سیری دارم ولی الکی گفتم که غر نزنه بهم چون قبلشم غر زد حالا که اومدم بخوابم از کانال کولر شدید بوی کباب میاد دلم داره ضعف میره بخدا یه لحضه بغضم گرفتم بچم صورتمو ناز کرد انگار اونم فهمید ناراحت شدم 

اوایل دوستیم با شوهرم اصلا نمیزاشت گشنه بمونم اما حالا اصلا مهم نیست فقط غر میزنه گرسنه باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیمرو بزن این وقت شب مز ه میده

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

چرا تو مهمونی نخوردی؟؟؟؟ 

من مهمونی عصرونه برم دیگه شب اصلا هیچی نمیخورم 

خب شما سهم خودتو میکشیدی میذاشتی جایی بعد میخوردی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

منم اوایل کافی بود بگم‌هوس فلان غذارو کردم سریع شوهرم میگرفت ولی الان ۲ماهه دارم میگم پیتزا میخ‌وام پول هم داره ها ولی تو انکاره 😡😡😡

فردا میرم با دخترم میخورم بهش نمیگم عکس میذارم اینستا ببینه😁