2777
2789
عنوان

خاطره بامزه

1354 بازدید | 41 پست

خاطره‌ای بامزه دارین آیا🙃

بگین بخندیم

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

بی ادبیه😂

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نام‌ کاربریتو دیدم گرخیدم

فیتیشتا...همون فیریشتا  ...که میشه فرشته😬

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

کوچولو بودم میخاستیم بریم عروسی قبلش رفتم خوشگل کنم جلوی موهامو از ته زدم...😅😅

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
کوچولو بودم میخاستیم بریم عروسی قبلش رفتم خوشگل کنم جلوی موهامو از ته زدم...😅😅

😅😅😅ای وای عزیزم..😂

همین الان اتفاق افتاد

تو فکر بودم و سرم تو گوشی ، مهمونامونم خونمون

داداشم با پوست پرتقال از اون ور هال پرت کرد منم جیغ زدم آبروم رف

تا میتونستم الان فحشش دادم😐😐😐

یه چایی بخوریم؟ ☕️🍰

امشب سالگرد عقدمون بود 😍

یادش بخیر بعد محضر با شوهرم رفتیم بیرون همه جاهایی که دوست بودیم میرفتیم از ساعت ۵تا ۹ شب ۳ بار پلیس بهمون گیر داد هر سه بار حلقه هامونو نشون دادیم و من با لباس عقد بودم هم عجیب بود گیر دادنشون هم باحال انگار خوشمون اومده بود بهشون توضیح بدیم😅😂😂😂😂

همین الان اتفاق افتاد تو فکر بودم و سرم تو گوشی ، مهمونامونم خونمون داداشم با پوست پرتقال از اون و ...

😬😬😬😅

مریض بودم تب داشتم. گوشهام کیپ بودن. رفتم دکتر. ازم پرسید ادرارت گرمه یا زرده دقیق یاد. نمیتد. من هم گفتم اره خیلی تلخه فکر کردم منظورش غذا بود. یهو دیدم دکتر با تعجب گفت ادرارتو میخوری؟ گفتم اره مگه شما نمیخورین 😂😂😂 بعد دیدم پدر خدا بیامرزم گفت بابا منظور دکتر ادراره. همون جیش 😂😂😂 اون لحظه من اب شدم رفتم توی زمین و اون دکتر هم دیگه نرفتم سمتش😃😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
امشب سالگرد عقدمون بود 😍 یادش بخیر بعد محضر با شوهرم رفتیم بیرون همه جاهایی که دوست بودیم میرفتیم ...

😂😂خوب بود ..

آره اینجور خاطره ها خیلی میچسبه