2777
2789
عنوان

سوال از کلینیک

122 بازدید | 12 پست

میخوام از دکتر پیشیاره تو کلینیک سوال بپرسم امکانش هست از کارشناس خاصی سوال پرسید؟چجوری؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله.من‌برابچم‌پرسیدم‌چهارروزبعدجوابش‌اومد‌خیلی‌خوب‌بود

چه جوری انتخابش کردی عزیزم؟چون فقط میخوام پیشیاره جواب بده یه قسمت مشاوران سایت هست که میشه انتخابش کرد سوالایی که قبلا پرسیده شده رو نشون میده ولی اینکه خودم چجوری سوالمو بپرسم رو نمیدونم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
فک نکنم بشه شما نهایت اسم اون که مدنظرته بنویس شاید جواب داد.مشاوره هس دیگه همشون تو زمینه مربوط ب خ ...

اخه دیدم کسایی که سوال پرسیدن مخاطبشون خود دکتر پیشیاره بوده برا همین فکر میکنم شاید بشه

چه جوری انتخابش کردی عزیزم؟چون فقط میخوام پیشیاره جواب بده یه قسمت مشاوران سایت هست که میشه انتخابش ...

والا‌من‌خیلی‌وقت‌پیش‌پرسیدم‌یکی‌ازمشاوره‌هاراانتخاب‌کردم‌وگزینه‌سوال‌رازدم‌مشکلما‌پرسیدم‌بااینکه‌دفعه‌اولم‌بودخیلی‌اسون‌بودکاری‌نداشت

چندروز بعدش پس چرا مال منو جواب نمیدن 

یه چهار پنج روز بعد دیگه مشکل پسرم رفع شده بود 

والا‌من‌خیلی‌وقت‌پیش‌پرسیدم‌یکی‌ازمشاوره‌هاراانتخاب‌کردم‌وگزینه‌سوال‌رازدم‌مشکلما‌پرسیدم‌بااینکه‌دفع ...

مرسی عزیزم