2777
2789
من کلییر رنگ نارنجیشو میگیرم عالیه موهام اصلا چرب نمیشه...ولی چند ماهه پول دستم نیست مجبورم ارزون بگ ...

آره واقعااااا

🤦🤦

خیلی گرونه واقعا... من خودم صورتی رو میزنم چون بوش از اونیکی ها خیلی بهتره .. ۴۰تومن هم آخه شامپو؟؟؟ 

ولی من نزنم نمیشه گرونم باشه میزنم 😑

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مال من نمیریزه. ولی شاید مال شما ریخت بازم نمی‌دونم خب سر همه باهم فرق داره ..

نه من نمیزنم.اصلا جرات نمیکنم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
من موهام به شامپو اوه که مخصوص موهای چربه خیلی خوب جواب داد بقیه شامپوها رو یا شوره زدم یا چربی رو ک ...

منم تازه خریدم چند باز زدم فعلا نمیدونم جواب میده یا نه

خب اگه از اینجور چیزا سابقه داری ک موهاتو ریخته نزن ..

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

پول رایانه رو بدین یه کلییر بگیرین. 😐🤦🤦

منم تازه خریدم چند باز زدم فعلا نمیدونم جواب میده یا نه

دمکرده اویشن رو هم امتحان کنید یه قاشق غذا خوری اویشن رو پودر کنید بریزین تو یه لیوان اب جوش بذارین دم بکشه بعد صاف کنید وقتی موهاتون تمیزه روی سر ماساژ بدین بعد 20 دقیقه برین ابکشی کنید خیلی موثره

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

واسه یکی ممکنه این شامپو جواب بده واسه اونیکی نه