2777
2789
شامپو معمولی هر مارکی اینا که مخصوص موی چربه الکیه موی چربو باید یه روز در میون شست من که یه روز در ...

رنگ که میکنی تا وقتی ریشه هات در بیان چربیش میره و شنیدم حنا هم بزاری چربیو میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هر روز میرم حموم و واقعا خسته ام از این مشکل باور کنید از حموم میام و سشوار میزنم بازم بوی کله ام از بوی شامپو بیشتره با اینکه شاید شده سه بار هم با شامپو شستم و شونه زدم.خیلی موهام چرب میشه یه دو سه سالیه این بلا سرم اومده

والا مال من خیلی چرب نمیشه ولی پودر رخت شویی و شامپوی کلییر خوبه خودم میزنم ⁦☺️⁩

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

واسه من خیلی وضعش داغونه.هر شامپویی زدم جواب نداد.الان شامپو بچه میزنم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
منم هر روز میرم حموم و واقعا خسته ام از این مشکل باور کنید از حموم میام و سشوار میزنم بازم بوی کله ا ...

خب برو دکتر پوست و مو.. اعصاب خورد کن میشه 😑

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
والا مال من خیلی چرب نمیشه ولی پودر رخت شویی و شامپوی کلییر خوبه خودم میزنم ⁦☺️⁩

هاااا.رخت شویی.؟؟؟موهات نمیریزه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
حنا بزارید  اگ خیلی چربه صابون بزنید ازون صابون سبزا شامپو  خالی روی موی چرب جواب نمیده&n ...

صابون داروگر

هاااا.رخت شویی.؟؟؟موهات نمیریزه

نه مال من نمیریزه.

ولی شاید مال شما ریخت بازم نمی‌دونم خب سر همه باهم فرق داره ..

من کلییر رنگ نارنجیشو میگیرم عالیه موهام اصلا چرب نمیشه...ولی چند ماهه پول دستم نیست مجبورم ارزون بگیرم فقط نالیدم این چند ماه از چربی موهام😞😞😞😞😞😩😩😩😩خدا زلیل کنه‌ باعث و بانی این گرونیارو