منم هر روز میرم حموم و واقعا خسته ام از این مشکل باور کنید از حموم میام و سشوار میزنم بازم بوی کله ام از بوی شامپو بیشتره با اینکه شاید شده سه بار هم با شامپو شستم و شونه زدم.خیلی موهام چرب میشه یه دو سه سالیه این بلا سرم اومده
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
والا مال من خیلی چرب نمیشه ولی پودر رخت شویی و شامپوی کلییر خوبه خودم میزنم ☺️
هاااا.رخت شویی.؟؟؟موهات نمیریزه
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
من کلییر رنگ نارنجیشو میگیرم عالیه موهام اصلا چرب نمیشه...ولی چند ماهه پول دستم نیست مجبورم ارزون بگیرم فقط نالیدم این چند ماه از چربی موهام😞😞😞😞😞😩😩😩😩خدا زلیل کنه باعث و بانی این گرونیارو