2777
2789
چیا داری؟منظورم مواد غذائیه

اممم

والا نمیدونم😐😂تو نظر بده اونایی و که نداشتیم میگم

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دادشتو که علییی یارشششش 

وااای😂😂این داداش منم یه تختش کمه ها😂😂من نمیفهمم این دختره به چیه داداشم چسبیده نه که خیلییییی خوشگل و پولدارههه برای همین😂😂

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
نمیدونم  زرشک پلو درست کن

زرشک پلو با چی؟میخوام زرشک پلو با ژله و سالاد اندونزی درست کنم شاهینم میرزاقاسمی از بیرون بگیره

خوبه؟

وااای😂😂این داداش منم یه تختش کمه ها😂😂من نمیفهمم این دختره به چیه داداشم چسبیده نه که خیلییییی خو ...

خدا درو تختته رو با هم جور میکنه 

جای کتک خوب میشه😕    ولی جای حرف نه 😔😔😔
ببین سایه زن دادش داره پای مادر شوهرشو هر صبح بوس میکنه 

نگووووووو هنوز زن امیر نشدههه😂😂

زرشک پلو با چی؟میخوام زرشک پلو با ژله و سالاد اندونزی درست کنم شاهینم میرزاقاسمی از بیرون بگیره خوب ...

با مرغ

اره خیلی خودتو خسته نکن 

جای کتک خوب میشه😕    ولی جای حرف نه 😔😔😔
سلام شب همگی بخیر ی سوال داشتم؟

بپرس😁