2777
2789
تو هم فیس اقاتونو نکنا از اقاتون رخ نمینمای  تا ما هم سعادت دیدار اقاتونو داشته باشیم

نه دیگهههه من عمرا اقامون و بیارم بزارم اینجا😂شما همون رخ من دلی عشقتون و دیدید بسه😎

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤❤❤❤دلی ساحل ارامش خودمممممممم

سانی عمر دقایق خودمممممم♥️♥️♥️♥️

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
اره خیلی شبیه تو بود  ببین بستگی به علاقت داره خوب  من دوس داشتم اگه خوشت بیاد اره خوبه

هوم....میخوام برم روانشناسی که از سه تا رشته میشه رفت.ولی از ریاضی و انسانی خوشم نمیاد.از طرفی از رقابت و سنگین بودن تجربی میترسم...

هوم....میخوام برم روانشناسی که از سه تا رشته میشه رفت.ولی از ریاضی و انسانی خوشم نمیاد.از طرفی از رق ...

از انسانی بنظرم راحتتر میتونی بری 

حالا بازم خودت میدونی ولی تجربی رقابت یکم زیادی سنگینه من از الان میترسم 

هوم....میخوام برم روانشناسی که از سه تا رشته میشه رفت.ولی از ریاضی و انسانی خوشم نمیاد.از طرفی از رق ...

عین منی کهههه

اقا منم میخوام برم روانشناسی

از انسانی بنظرم راحتتر میتونی بری  حالا بازم خودت میدونی ولی تجربی رقابت یکم زیادی سنگینه من ا ...

وای اره منم میترسم ازش

ببین مثلا ا2000 ریاضی،دانشگاه بهتری برای روانشناسی میتونه بره تا همون 2000 انسانی چون متقاضی ها روانشناسی از ریاضی خیلییی کمتره و به طبع قبولیشم کمتره ولی در کل اسونتره...نمیدونم واقعا...مشاوره رفتی برا انتخاب رشته؟