هیپوتالاموس مدیر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 2857 عنوان دورهمی ❤ | مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 446 پست ......ورود افردا متفرقه ممنوعه جای کتک خوب میشه😕 ولی جای حرف نه 😔😔😔 1398/10/19 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوممم_کوچولو عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2059 بايد برم ساني عجقي.....♥️شوهر در راه است...... بايد برم تمام مدارك و اسماد را بپاكم و خودم را ب خوا ... نرو سمیه نروووومن دلم پر میکشه یه بااار دیگه پست تورو ببینم😂😂ترکیبیه متری شیش و نیم و ابد و یک روز😂😂 ~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~ ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
سیمچین عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 8348 فیلم هم خوبه اخه با دوبله میبینم میدونی:/چون عادت دارم همزمان چندتا کار بکنم با زیرنویس نمیرسم به فیلم
sachli888 عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 6220 :)))قربونت ولی تعارف بگیر نگیر داره هاا ^^ بگیر بینم چی میشهههههه
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 اها سوء تفاهم نشهههه😂😂😂😂نميدونه عضو سايتمدزدكي ميام😁 بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
خانوممم_کوچولو عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2059 سوء تفاهم نشهههه😂😂😂😂 نميدونه عضو سايتم دزدكي ميام😁 شاهین میدونه اما همیشه میگه به نی نی سایت حسودی میکنه😂😂 ~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~ ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 نرو سمیه نروووو من دلم پر میکشه یه بااار دیگه پست تورو ببینم😂😂ترکیبیه متری شیش و نیم و ابد و یک ر ... ميدونم با يكي ديگه س👊🏿ميدونم اون منو لو داده😢ولي من دلم پر ميكشه.....كه يبار ديگه ببينمش😭😭😭♥️ بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 شاهین میدونه اما همیشه میگه به نی نی سایت حسودی میکنه😂😂 باز خوبه ميدونه😂من هر لحظه نگرانم يهو برسهههههه بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
sachli888 عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 6220 اخه با دوبله میبینم میدونی:/چون عادت دارم همزمان چندتا کار بکنم با زیرنویس نمیرسم به فیلم خب همزمان چند تا کار نکن من پارسال واسه اولین بار دوسه تا فیلم دیدم دیگه کلا زیرنویسو نمیخوندم حالی میشدم فقط نمیتونستم جمله بسازم اونارم یواش یواش فهمیدم حیف نیست چشماتو هدر بدی به فیلم ترکی ولی با زیر نویس نبینی و ازش بهره نبری ؟
سیمچین عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 8348 شما همه امتحاناتونو دادین؟ما چون خیلی تعطیلی خورد بهمون ،هفته دیگه هم داریم:|
هیپوتالاموس مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 2857 شما همه امتحاناتونو دادین؟ما چون خیلی تعطیلی خورد بهمون ،هفته دیگه هم داریم:| من شنبه امتحان زیست دارم جای کتک خوب میشه😕 ولی جای حرف نه 😔😔😔
خانوممم_کوچولو عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2059 ميدونم با يكي ديگه س👊🏿ميدونم اون منو لو داده😢ولي من دلم پر ميكشه.....كه يبار ديگه ببينمش😭😭😭😭 ... وااای من چقدر سر این تیکه ی فیلم گریه کردممم😭😭😭 ~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~ ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
هیپوتالاموس مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 2857 شما همه امتحاناتونو دادین؟ما چون خیلی تعطیلی خورد بهمون ،هفته دیگه هم داریم:| خودت اهل کجای جای کتک خوب میشه😕 ولی جای حرف نه 😔😔😔
sachli888 عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 6220 شما همه امتحاناتونو دادین؟ما چون خیلی تعطیلی خورد بهمون ،هفته دیگه هم داریم:| ما تا دوشنبه داریم بعد تموم میشه از شنبه هم تعطیلیم