2777
2789
کلاس برو خب اگه خیلی دوس داری  من خیلییی به این زبان علاقه دارم بخاطر همین با اصرار به داداشم ...

ببین یادگیری زبانم خوب نیست زیاد

همتشم ندارم انقدر تاحالا انگلیسی رفتم و ول کردم:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سپيده دم اومد و وقت رفتن.....حرفي ندارم من براي گفتن.......من ميرم از اين تاپيك بيرون......

يادتون باشه قلبمو كردين ويرون♥️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خر تو خر ميشه....اوضايي ميشه.....كتك كاري ميشههههه

جوووون صیغه ی سندیییی😂😂

بابا اومدههههه با کی اومدهههه چرا خندون اومدهههه

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
دماغت گنده نشده؟

نه والا😂

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
دعوای میشه حرفای میشه 

😂😂😂😂😂خدا لعنتت كنه شماعي زادهههههه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سمیه نرو 

بايد برم ساني عجقي.....♥️شوهر در راه است......

بايد برم تمام مدارك و اسماد را بپاكم و خودم را ب خواب بزنم😐

کدامین مدارک 

هيستوري گوشيم😂😂😂😂😂