2777
2789
خیلی منحرفید بخدا☹ یه ساعته داشتم فک میکردم کجارو اشتباه نوشتم 😒😒

😂😂😂😂

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبنممممم یه جمله ترکی استانبولی بگم بلدی ترجمه کنی؟؟؟

چی چییییی

اقا منم تا حدی بلدم

ناسیل سینیز فاطی؟

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
🥳🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃💃

وااااااي چقد خوب بلده اون....كمرشو روي من بده تكوووووون😂

خوش اومدين به باغ وحش هيپوتالاموس😂💃🏻

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
منم امشب مونگول شدم😂🤦🏻‍♀️

آاااااا آقا پسر قیافتون واسم آشناس یکم نیستین آشنای البرز اینا؟😂😂

حالا اينو باااااش😂 وااااااي چقد خوب بلده اون....كمرشو روي من بده تكوووووون😂 خوش اومدين به باغ وح ...

یاریم یاریم یاریم 💃💃💃💃💃💃

جای کتک خوب میشه😕    ولی جای حرف نه 😔😔😔
قربان دل گندت دلیییی😂😂✌ البته فک نکنم هنوز گنده نشده نه؟نی نی تو میگم

بابا کجای کاری هنوز همون یه مثقال شیکم و دارم😂😂😂

بگو بگو وووو البته ببخشید عین بوفالو پریدم

وا قربونت خواهر بوفالو چیه😂😂

این اهنگه هستااااا هرشی بیتمدی بیتمز

من هرچی میگردم پیدا نمیکنم تکست و ترجمشو

اهان اینم اسم یه اهنگه>>Sana Saklandı Ruhum ینی چی؟