2777
2789

آقای مخاطب سلام.

امروز خسته و با اعصابی خراب ناشی از ضعفم در درس فیزیک، از پله ها بالا می آمدم که مادرت مچم رو گرفت. اینکه می‌گویم مچم را گرفت، راست می‌گویم. واقعا مچ دستم را گرفته بود. از من می‌پرسید که چه شده؟ میانه ام با مائده بهم خورده یا کدورتی از شماها دارم؟ دلیل دوری کردن های اخیرم چیست؟

و من تمام تلاشم را میکردم که لبخند بزنم و بگویم مشکلی وجود ندارد. جلوی خودم را میگرفتم که نگویم" خاله جان، پسرت بدجوری دلبر است. من یک دختر بچه بودم و پسرت ناجوانمردانه دل می برد! اصل ماجرا همین بود."

درست وقتی که تو رسیدی، مادرت داشت توضیح می‌داد که من را مثل دخترش دوست دارد و من برای تو و مائده مثل خواهرتان می مانم. توی دلم زار می‌زدم که کدام خواهر برادری؟؟ و تو بی حرکت کنارمان ایستاده بودی.انگار نه انگار یک خواهر جدید پیدا کرده ای

از مادرت خداحافظی کردم تا بروم بالا، خودم را توی اتاقم پرتاب کنم و گریه را از سر بگیرم.

هنوز به طبقه بالا نرسیده بودم که صدایم کردی:"نبات!"

با همان الف وسط اسمم که کشیده تر تلفظ میکنی!

یک سری دیوانه توی مغزم تظاهرات راه انداخته بودند. بلند فریاد میزدند "فرار کن! فرار کن!"

و کبوتر توی سینه ام تند تند بال میزد و آزادی میخواست. آرام برگشتم و نگاهت کردم. با ترس، با شرم، با عشق.. نگاهت کردم!

کمی پا به پا شدی. بعد از توی جیبت یک چیز کاغذ پیچ شده بیرون آوردی، کمی نزدیک تر آمدی و از آستینم گرفتی، دستم را بالا بردی و توی دستم رهایش کردی.

آرام زمزمه کردی " من خواهر دارم، خواهر دیگه ای نمی‌خوام." موقع گفتن این جمله صدایت مثل همیشه نبود.صدایت شبیه صدای مادرم بود، به وقت لالایی.

صدایت شبیه صدای ربّنا بود به وقت افطار.

صدایت شبیه صدای زندگی بخش آب بود در دریا.

صدایت شبیه صدای نرم نسیم بود در صحرا.

صدایت تلفیق تمام حس های ناب دنیا بود.

تو یک مجموعه از عجایب دنیا هستی. با آن موهایت.. صدایت.. دست هایت.. چشمهایت.. آخ از چشمهایت..

"اعوذ بالله من الچشمانت!"

هنوز از شوک حرفت بیرون نیامده بودم که رفتی.

آرام کاغذ کاهی رنگ را باز کردم و شاخه نباتی را دیدم با یک روبان قرمز پیچیده شده به دسته اش...

کبوتر سفید از توی سینه ام پر کشیده بود...

دوست دارت نبات

نون#  

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

موافق ادامه ی سری نامه ها هستید؟ 

ایده خاصی دارید؟ 

نظراتتونو دوست دارم. 

نون#  

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

ای جان چقد زیبا بود

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@پسرهامعشقن

@بانوهزاره ❤️✨

@چمنگل

@mahrbano

@dokhtareporteqali  

@مامانsepehr

@گیسو_کمند_

@hourzad80

حافظه م بقیه رو یاری نمیکنه متاسفانه. 

ای جان چقد زیبا بود

نگاهتون زیباست مسلما ❤️✨

خیلی قشنگ بود اگه دوست داری داستان زندگی و عاشق شدنت رو بگو 😊

ممنونم از نگاهتون❤️✨

نامه های قبلی رو بخونید متوجه خواهید شد. 

وااای من عاشق نامه هاتم خعلی خوب مینویسی هر وقت پستات رو توی تاپیکا میبینم میرم تاپیکای جدیدت رو میخونم .حتما ادامه بده ❤

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×
همه چیز عالی بود. فقط اون قسمت(اعوذ بالله من الچشمانت )احساس کردم یکم از زیباییش کم کرده...با عرض پ ...

ممنونم از نگاهتون و نظرتون❤️✨

بله شاید اینطور بود. نظرتون برام با ارزشه. 

وااای من عاشق نامه هاتم خعلی خوب مینویسی هر وقت پستات رو توی تاپیکا میبینم میرم تاپیکای جدیدت رو میخ ...

ممنونم که دنبالم میکنید❤️✨ همین بهم انرژی میده. 

وای ک چقد قشنگ بوووود

مسلما شما قشنگتری ❤️✨