2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 37 پست
بله فک کنم برن بگیرن بهتره.کاش موردارو پیگیری میکرد الان وضعیتش بهتر بود.دعا کن منم راحت شم از دست ش ...

شما هم گرفتاری😢😢😢😢😢

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
شما هم گرفتاری😢😢😢😢😢

بله متاسفانه منم گرفتارم و میخوام اقدام‌کنم برای جدایی.همش نگران دخترم هستم که بمن ندن😔دخترمن ۸سالشه و باباش میگه بهت نمیدم.میخواد اینجوری منو نگه داره ولی دیگه بریدم.دوستتو درک میکنم.خدا یارش باشه شوهرش

تلاش کن،طلاش کن!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=119399646]بله متاسفانه منم گرفتارم و میخوام اقدام‌کنم برای جدایی.همش نگران دخترم هستم که بمن ندن😔دخترمن ۸سالش ...[/QUOTE

الهی بمیرم😢 اینم شوهرش خیلی عوضیه،،ببین از ایناس که تو خیابون یهو میزنه تو دهنش...خیلی ازش میترسه،ازایناس که جدا شن بره همیشه جلوی خونه زنش و ابرو ریزی کنه..یا اونایی که اسید میپاشن،،میگه همیشه تهدید میکنه که بعد من،زنده نمیمونی...جدا شی میکشمت..اینقدر با چاقو دنبالش کرده...معتاد هم نیست.دیوانه ست...یه تکه اشعال

بله متاسفانه منم گرفتارم و میخوام اقدام‌کنم برای جدایی.همش نگران دخترم هستم که بمن ندن😔دخترمن ۸سالش ...

خوش به حالتون..کاری هم کردین یا تازه شروع کردین

شوهر منم تهدید میکنه که اراذل میفرستم در خونتون منم برا اینکه حرصش بدم میگم دخترتو‌میکنم سپرم.حالا میتونی بف س.ماهم میریم بیرون یا خرید دعوامون میشه همیشه.میخواد زور بگه منم نمیتونم قبول کنم.

متاسفانه توهم اینم داره که همه عاشقشن یا پسر خدا روی زمینه میگه من با همه فرق دارم.منم میگم برو پیش همونا.میگه من موجودات ماورایی رو میبنم.باورت میشه انقد گفته خونه خودمم میترسم تنها باشم. میگه خواهرت چشمش دنبال منه.بنظرت چیکار میتونم بکنم با این ادم

تلاش کن،طلاش کن!

دوستان جز طلاقققق راهی نیست؟ مطمئنید 

وضعیت بهتر میشه بعد از طلاق اصلا میتونه جدایی رو تحمل کنه جنبش رو داره؟احساسی و لحظه ای  تصمیم گرفتن گرون تموم میشه همه جوانب رو در نظر بگیرید بعد پیشنهاد طلاق بدید یا تصمیم ب طلاق بگیرید