2777
2789
عنوان

چیکا کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 82 پست
میدونی دارم به چی فک میکنم اینکه مطمینم من بش بگم چی شده چرا سردی جواب نمیدی میگه نه هیچی نیست خب بع ...

خب اسمشو بگو بعد بهش بگو مگه میشه آدم یک جوری باشه بعد بگه چیزیم نیست و بعد بهش بگو اگه مشکلی داری از چیزی ناراحتی بگو حلش. کنیم ساکت نباش حرف بزن فقط 

ن من  تلو دارم چند ساله اما اینستا رو بخاطر این نصب کردم   گف تلش بد میاد گوشیش ...

آهان ک اینطور اگه دوست نداری ک زیاد بره بهش بگو ک خوشم نمیاد البته اینارو زمانی بگو ک باهاش صحبت کردی و از علاقش مطمئن شدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اسمشو بگو بعد بهش بگو مگه میشه آدم یک جوری باشه بعد بگه چیزیم نیست و بعد بهش بگو اگه مشکلی داری ا ...

اها باشه  خدا کنه اونم همکاری کنه باز زبون به دهن نگیره بگه هیچیم نیست  که دیگه من پا پیش نمیذارم همینجا دارم  بت قول میدم😑😂😂

آهان ک اینطور اگه دوست نداری ک زیاد بره بهش بگو ک خوشم نمیاد البته اینارو زمانی بگو ک باهاش صحبت کرد ...

اره  خب واقعن با جنبس ینی همه پستا و فالور و اینناشو نگا میکنم  یجور نیس که چیزایه داغون داشته باشه ولی خب حساس میشه ادم 

آره خب تازه دخترم هستیم دوز حساسيتمونم بالااااست حق داری😉

اره  دیروز یه پیجی بود  نوشته بود m عشقم ازی حرفا   پستشو لایک کرده بود همچی  یسره چکش کردم تا به این نتیجه رسیدم که با این نیست😂😂

.      آره بعضی وقتا آدم نیاز داره الان خالی شدی?

اره عزیزم خیلی  فقد استرس اون لحظه که باش حرف میزنمو دارم ینی اگه باز بخواد   بی خیال باشه بلاکش میکنم میگم حالا راحت باش دیگه  کلا نمیبینیم😁😂

اره عزیزم خیلی  فقد استرس اون لحظه که باش حرف میزنمو دارم ینی اگه باز بخواد   ب ...

اصلا استرس نداشته باش قبلش مدیتیشن کن😁😁😁 بعد خیلی راحت باهاش صحبت کن همون چیزایی ک گفتم بگو چرا با این کارات اذیت میکنی نميگي چته حرف نمیزنی این حرفا 

اصلا استرس نداشته باش قبلش مدیتیشن کن😁😁😁 بعد خیلی راحت باهاش صحبت کن همون چیزایی ک گفتم بگو چرا ب ...

اره  همیمارو بش میگم که اونم فرصت حرف زدن داشته باشه