2777
2789
عنوان

چیکا کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 82 پست
این از من به شما نصیحت وبه من ثابت شده هرچقدر خودتو براش ناز کنی زیاد تحویلش نگیری و بهش بها ندی بیش ...

اخه میدونی همینه من خیلی همین فرمولو پیش گرفتم در صورتی که اون یه ادم خشک و جدیه که اصن اهل اینجور چیزا مخصوصا به زبون اوردننش نیس حتی یسری گف ازت خجالت میکشم  فک کن   خیلی تخسه  اصن یچی میگم یچی میشنوی  اگه خودش نمیومد اول سمتم که من عمرا  نزدیک همچی ادم گند اخلاقی میشدم☹️😂

چند سالتونه ، عزیزم راه خيييييييلي سختيو در پیش داری با همچین اخلاقاي آقای خجالتی ولی خب دور از شوخی خودت با سیاست درستش کن زمان میبره ولی درست میشه مطمعنم ،روی همین حرف نزدناش کار کن خودتو براش لوس کن بگو دوست دارم زبونت  باز بشه 😁 دوست دارم بیشتر باهم صحبت کنیم بعد تو هی بحث بیار وسط از خانوادش خواهرش برادرش خودش از همه چی کجا بودی چیکار کردی همین چیزا دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالتونه ، عزیزم راه خيييييييلي سختيو در پیش داری با همچین اخلاقاي آقای خجالتی ولی خب دور از شوخی ...

من  تقریبا 19 اونم 25 دی تولدشه اقای بد اخلاق  سر شب زده بود به سرم که  هیچی نگم واسه تولدش باز پشیمون شدم   خب  من همش که نباید حرف بزنم اخه حس بدی بم دست میده   میخوام یجوری ازش بپرسم چیشده که یهو باز  سرد شده نمیدونم چجوری  راه مناسبی سراغ داری مثلا جمله بندیش خوب باشه ضایه نباشه 😂

عزیزم این یه مشکله. برو مشاوره کمکت کنه. مگه میشه حرف نداشته باشید؟؟؟!!! کارای روزانه تون و برای هم تعریف نمیکنید؟ از برنامه هاتون نمیگید؟ راجب مسایل روز، سیاسی، اجتماعی، کی چی گفته. کی نگفته حرف بزنید خب

این نیز بگذرد
تا ميتووووني از خودت حرف دربيار صحبت کن باهاش به حرف عکسش سیاست داشته باش تا اون جوری ک دوست دابشه&n ...

از چی حرف بزنم مثلا میگم رفتم بیرون میگه عه خوبه همونو نمیپرسه کجا چطور اصن هیچ انگار گفتم که این تایید کنه😂😂

من  تقریبا 19 اونم 25 دی تولدشه اقای بد اخلاق  سر شب زده بود به سرم که  هیچی ...

بگو عزیزم یا هر جمله ای ک تو دلته دوست داری بهش بگی و بگو و بعدش بگو آقای بداخلاق تولدت نزدیکه ها چی دوست داری برات بگیرم کجا میخوای منو ببری و مهمونم کنی. از این کلمات استفاده کن 

عزیزم این یه مشکله. برو مشاوره کمکت کنه. مگه میشه حرف نداشته باشید؟؟؟!!! کارای روزانه تون و برای هم ...

میدونی  اول اون خیلی جیز و پر میزد  که حرف بزنه من  ساکت بودم حالام حس میکنم سرد شده ینی یجورایی مطمینم از حرفاشو تیکه هاش  جوری شده که بهش  هر چی میگم فقد تایید میکنه  و ادامه نمیده و  استیکر لبخند میفرسته خب من چقد حرف بزنم

بگو عزیزم یا هر جمله ای ک تو دلته دوست داری بهش بگی و بگو و بعدش بگو آقای بداخلاق تولدت نزدیکه ها چی ...

تب مشکل من اینه نمیخوام پررو شه 😅😂 باید اول بفهمم دلش باهامه بعد خودمو لوس کنم الان واقعن دارم شک میکنم دیگه 

از چی حرف بزنم مثلا میگم رفتم بیرون میگه عه خوبه همونو نمیپرسه کجا چطور اصن هیچ انگار گفتم که این تا ...

😁😁😁 خب اگه اینو گفت بگو نميپرسي خانومت کجا رفت یا برات مهم نیست بعد تو شروع به صحبت کردن کن که اونم ازت یاد بگیره خب اخلاقش همینطوریه دیگه تو درستش کن 

😁😁😁 خب اگه اینو گفت بگو نميپرسي خانومت کجا رفت یا برات مهم نیست بعد تو شروع به صحبت کردن کن که او ...

وااای ایول  چرا  نمیتونم به اون که میرسم لال میشم هیچی تو فکرم نمیاد  بعدش میگم این چی بود تحویلش دادم  😂😅  

بنظرت برم بهش بعد از اینکه تولدشو تبریک گفتم بگم چرا سرد شدی یا  چیز دیگه ای؟