2777
2789

از شکنجه زندان مخوفم سختره

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پاشو سرتو بکوب به دیوار😂😂😂

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
بچه ها بزرگترین مشکلم اینه واقعا شورشو درآوردم.چرا نمیتونم جلو خودمو بگیرم.چنان ناراحتم واسه خودم گر ...

من محکم جلو شو گرفتم تو همومیتونی صد درصد😃😄

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
بچه ها بزرگترین مشکلم اینه واقعا شورشو درآوردم.چرا نمیتونم جلو خودمو بگیرم.چنان ناراحتم واسه خودم گر ...

من  مشکلم اینه حوصله ندارم چیزی بخورم خیلی  لاغرم  شورشودراوردم

برگریزان دلم رانوبهاری آرزوست...
من  مشکلم اینه حوصله ندارم چیزی بخورم خیلی  لاغرم  شورشودراوردم

😂😂😂اینکه اسونه بخوووررررر

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

سلام دوستان با اجازه استارتر عزیزم من ۶ ماه ازدواج کردم تو عقدم شوهرم مشکل اعصاب داره و اینکه اینقدر بی احترامی به خانواده م کرده در حدی که کم مونده فقط پدرمو بزنه و توهم میزنه من دوسش ندارم منو یه روز گفت بریم طرقبه رفت جا دعا نویس جلو من گفت دختر دوست بابام‌ عاشقمه حس میکنم برام دعا گرفته بین من و زنم رو بریزه بهم تو سال ۲۰۲۰ دنبال دعا گرفتنه و همه ش قهر میکنه خیلی بی احترامی به همه مون میکنه  ۳ بار غش کرده روز آخر قهر کرده رفته حالا میخوایم طلاق بگیریم به نظرتون زندگی با مردی که‌مشکل اعصاب داره غش میکنه پارانویید داره درسته یا طلاق بگیرم