2777
2789
عنوان

بچه ها😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 63 پست
نمیدونم چی بگم واقعا...من خواستم فکر نکنه کشته مرده شم....قبلا هم چندباری اینجوری پیش اومده بود باز ...

این دفعه خودش برگشت قبول نکن دهنشو سرویس کن بفهمه چخبره

هربار هیچی نگفتی پررو شده

قبلا هم اینجور پیامی داده بهت ، همین که ریلکس جواب دادی کافیه فکر نکنه پخیه 

بله داده قبلا هم پیش اومده خود به خود اینجوری گفته باشه بعد دوباره برگشته باشه خودش.....اره قبلا بچه بازی درمیاوردم و التماسش میکردم اما الان اصلااااا

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چی بگم واقعا...من خواستم فکر نکنه کشته مرده شم....قبلا هم چندباری اینجوری پیش اومده بود باز ...

ایندفه برگشت خیلی جدی بگو من دیگه نمیخوامت من عروسک نیستم که اینجوری باهام بازی میکنی یخرده سفت بگیر دیگه ازاین حرکتا نزنه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
البته من یه دوستی دارم نامزدش همینجوری یهو باهاش کات کرد بعد روز تولدش سوپرایزش کرد گفت کات کردم که ...

دمش گرم‌واقعااا🤣 بعد چه جوری سوپرایز کرد چی گفت؟

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱

عزیزم خواهرانه بهت میگم تکلیف رابطه تون رو مشخص کن 

بگو رسمیش کن 

عمرتو پای هر کی نذار عزیزم 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
نامزد رسمی هستیم، جشن و اینا گرفتیم،خانواده ها د ارتباطن،هیچ مشکلیم نبوده در شرف عقد بودیم 

به خانواده ها نگفتی؟

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
اون ریلکس بوده. من تعجبم از تو ریلکس تر از اونی😐😐😐

اخه قبلا دو سه بار پیش اومده اینجوری گفته و بعد دوباره برگشته خودش....منم نخواستم مثل قبلا خودمو محتاجش نشون بدم بخاطر همین سرد برخورد کردم

مطمئني سركارت نذاشته؟ يه بار منوهمينطوري سركارگذاشت بهم خنديد فقط

دو سه بار قبلا اینجوری گفته...حالا نمیدونم این سری جریان چی بود

بله داده قبلا هم پیش اومده خود به خود اینجوری گفته باشه بعد دوباره برگشته باشه خودش.....اره قبلا بچه ...

پس عادتشه، مثل اینکه خوشش میاد التماسش کنی،کم محلی کن خودش پیداش میشه ، ولی وقتی برگشت تکلیفتو مشخص کن نزار بازیت بده ، شش سال واسه رابطه نامزدی یا دوستی دیگه زیادیه

No Reply
یاد دوست پسر ابجیم افتادم بعد سه سال یه شب پیام داد من الان موقعیت ازدواج ندارم.بیا جدا بشیم و بلاکش ...

ن بابا ما نامزدیمون رسمی هست اگه بخواد همچین کاری کنه باباش سر به تنش نمیذاره 

شاید خیلیییی روش فشاره از لحاظ مالی و‌اینا..... کاش به‌همین زودی ولش نمیکردی

ولش نکردم....قبلا هم دو سه بار این حرفو زده و باز برگشته شاید اعصابش از جایی خورد بوده اما باهم مشکلی نداشتیم که بگم بخاطر اون باشه...نمیدونم من فقط نخواستم فکر کنه محتاجشم بخاطر همین سرد برخورد کردم