2777
2789
عنوان

بچه ها😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد یکی دیگه نیفتاده یا با یکی دیگه باشه؟؟ 

قبلا عاشق نوه عمش بوده خیییلی سال پیش..عشق بچگی اما گااااهی احساس میکنم بهش فکر میکنه....اخیرا شوهرعمش که بابابزرگ همون دختره بود فوت شده، چندباری دیدتش توو مراسم😔😔😔😔😔😔

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

یاد دوست پسر ابجیم افتادم بعد سه سال یه شب پیام داد من الان موقعیت ازدواج ندارم.بیا جدا بشیم و بلاکش کرد.

(دوست پسری ک کل این سه سال از آینده و ازدواج حرف میزد و عکسای آبجیمو ب کل خانوادش نشون میداد ک این زنمه.)

دو هفته بعد خبر عقدش ب آبجیم رسید.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نامزد یعنی چی؟ عقدی یا دوس پسرته یا انگشترنشان دستت کرده؟

نامزد رسمی هستیم، جشن و اینا گرفتیم،خانواده ها د ارتباطن،هیچ مشکلیم نبوده در شرف عقد بودیم 

چتاتونو چک کن ممکن یه حرفی زده باشی بهش برخورده خوب جوابتو داده ولی نشسته فکرکرده اعصابش بهم خورده یاشایدم مشکل خانوادگی داره من که ۹ ماه نامزدبودم نامزدم ازخدا بی خبر بهش اس میدادم نامزدیمون تموم شد من با خانوادم مشکل داشتم سر اون خالی میکردم

نامزد یا دوس پسر خیلی فرق داره هااا

نامززززززد عزیزم...دوس پسر چیه بابا اکه دوس پسرم بود که اصلا برام اهمیتی نداشت...یکساله نامزد رسمی هستیم خانواذه هامون رفت و امد دارن در شرف عقد بودیم

به‌ همین راحتی😪😪😪😪ولش کردی؟

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
بعد از شش سال چقدر ریلکس تموم کردین 😶 کوتاه و مختصر

نمیدونم چی بگم واقعا...من خواستم فکر نکنه کشته مرده شم....قبلا هم چندباری اینجوری پیش اومده بود باز خودش برگشته

اتفاقا پسر بشدت کاری و مسئولیت پذیری هست از لحاظ مالیم مشکلی نداره نمیدونم چش شد یهو

شاید خیلیییی روش فشاره

از لحاظ مالی و‌اینا.....

کاش به‌همین زودی ولش نمیکردی

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
بحث سر چی بود؟ و اینکه اون ولت نمیکنه زده به سرش یهویی عکس العملت عالی بود نیوفتی به عر زدن و ناله ...

بقران هیچ بحثی نبود سه ساعت پیش چت داشتیم بعد دیگه هیچ حرفی نداشتیم تا الان که خود ب خود اس داد نمیدونم چش شد یهو.........نه شتید قبلا التماس میکردم اما الان اصلا و به هیچ عنوان این کارو نمیکنم