2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حدس زدم😅اخه ماله منم همینطوره ولی هنوز دانشجوی پرستاریه..ولی هنوز ازدواج نکردیم...شبا که نیست سختت ...

دوستید باهم یا عقدین؟😍😍ماباهم دوست بودیم الانم ۵ سال میشه ازدواج کردیم😍اوایل چرا سخت بود ترسو بودم شبا میترسیدم..چون مامانم اینا یه شهر دیگن نمیتونستم برم پیششون...ولی الان دیگه عادت کردم قشنگگگگ...اتفاقا خیلیم دوست دارم اینطوری پرستارا که میدونی چجورین..یه وقت شیفت شبن..یه وقت صبحن..یه وقت عصرا...بنظرم اگه همش صبح میرفت شب میومد خسته کننده میشد..ولی الان خوبه تنوع داره😊😊

من که راضیم

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
 دوستید باهم یا عقدین؟😍😍ماباهم دوست بودیم الانم ۵ سال میشه ازدواج کردیم😍اوایل چرا سخت بود تر ...

چقد عالی که راضی هستی😍خداروشکر❤منم دقیقا شرایط شمارو دارم و اگه ازدواج کنم از خونه خودمون دور میشم خیلی😥...چه جالب به این موضوع دقت نکرده بودم😅😍همین که یه روزایی هست باهاش صبحانه بخوری یه روزی شام یه روزی ناهار جالبه هااا😍😁مرسی عزیزم💗خوشبخت باشین😍

💗🌸

فدات شم عزیزم😍ممنونم ایشاالله توام خوشبخت بشی کناره عشقت😍😍اره خیلی خوبه تنوعشو دوست دارم😊😊اا پس توام دور میشی..دلتنگی یکم سخته...شوهرتو عادت بده از همون اول زود به زود برین به خانوادت سر بزنی😆من از شمال اومدم تهران..تو از کجا میخوای بری کجا؟

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤

ببخشید من همون موقع رفتم، من یه بار با نون تست درست کردم بعد کم آوردم سنگک هم استفاده کردم، خشک نشد، اتفاقا یه بار هم خواهرم که  پیتزاش عالیه گفت نون و خمیر ن اشتم د ست کردم خیلی ام خوب شده

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن