2777
2789
عنوان

ی بچه اوتیسم دیدم...

153 بازدید | 12 پست

رفته بودم با مادرم بیرون رفتیم برا بچه سرلاک بگیریم دارو خونه..داشتم انتخاب میکردم که چی بردارم  یهو ی بچه ۵..۶ ساله که اون ور بود اومد از دستم گرفت گذاشت تو قفسه گفت نه نباید دست بزنی بعد شروع کرد منو مشت زدن تو دارو خونه..مادرش فقط نگا میکرد بعد من گفتم یا ابوفاضل بعد مادر اومد بچشد گرفت خیلی بود بود اصلا بهش چیزی نگفتم فهمیدم اوتیسم داره

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

چجوری بچع اوتیسم میگیره؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا از کجا فهمیدی اوتیسمه؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
وا از کجا فهمیدی اوتیسمه؟

علایمش داشت 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
چجوری بچع اوتیسم میگیره؟؟

از دوران جنینی میگیرندممگه بدنیا بیان او عوامل بیرونی هم بشن

بچه لجباز ندیدی مگه با یه داد  و مشت زدن گفتی اوتیسمه؟؟😐😐😐

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بچه لجباز ندیدی مگه با یه داد  و مشت زدن گفتی اوتیسمه؟؟😐😐😐

نه لجباز بند اون مرده بهش دست زد بدتر داد زد بعد هی دستش و باز بسته میکرد تند‌تند

از دوران جنینی میگیرندممگه بدنیا بیان او عوامل بیرونی هم بشن

برام توضیح بده اگ بلدی گلم

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
برام توضیح بده اگ بلدی گلم

کامل بود نیست اما علایمش میدونم تو نت بزن هستش

بچه لجباز ندیدی مگه با یه داد  و مشت زدن گفتی اوتیسمه؟؟😐😐😐

چطوری تاپیک بلندم

چطوری تاپیک بلندم

برو نی نی سایت من تاپیک های ایجاد شده قفل کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست