2777
2789
عنوان

طرز تهیه دیزی من

1043 بازدید | 2 پست

گوشت گوسفندی با استخوان و بی استخوان چون اگه فقط با استخوان باشه موقع کوبیدن گوشت زیادی نیست ک کوبیدش خوشمزه بشه

خب

گوشت گوسفندی با استخوان و بی استخوان

گوجه فرنگی برای هر نفر یک عدد

سیب زمینی با برس سبزیجات خوب بمالید تا پوستش بره پوست نگیرید از سیب زمینی کوچیک و پوست صاف و تمیز و براق خریداری کنید

دنبه 5عدد اندازه قالب یخ کوچولو

نخود پخته و پوست گرفته شده من همیشه واسه آش و حلیم و هرچی پوست نخود میگیرم بدم میاد

لوبیا کره ای که بیشتر جاها کم یابه

ادویه و رب و روغن

پیاز دوتا درسته ک موقع کوبیدن.کوبیده دیزی خوشمزه بشه

بعد تمام گوشت و لوبیا و نخود و گوجه و سیب زمینی و دنبه رو جدا میکنم تو قابلمه تا شوهرم با گوشت کوب خوب بکوبه

واسه هرکس ی کاسه میکشم ک داخل کاسه هم مقداری نخود و لوبیا می ریزم

ودر آخر با نون خودم پز و ترشی انبه و فلفل سبز تند و سبزی و ترشی بادمجون میخوریم

نون و حتما خودم درست میکنم حتما حتما خوشمزه تر و لذیذ تر از بیرون چون نون کلفت مثل کیک ب ذائقه ما زابلی ها هست باید نون کلفت باشه عین کیک

اینجا نون کلفت سلیقه من نیست خودم میپزم نون واسه ابگوشت.دیزی.اشکنه.یتیمچه.عدسی.غذاهای نونی

بازم فکر کنم.اشکنه و یتیمچه و عدسی همه چی من با شما فرق میکنه ولی خوشمزه هست امتحان کنید یک بار ب دستور پخت زابلی ها

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ادویه اچار یادت شد

ندارن طفلی ها اگه بگم دیگه درست نمیکنن فکر میکنن چون ندارن ادویه اچار شدنی نیست

خب اونای هم ک دارن همیشه استفاده میکنن دیگه

من این دفعه سفارش دادم برای هر وعده درست کنن برام کوکه کوکه های کوچولو برای هر دفعه بسه

فلفل سیاه باهاش میکوبم اینجوری عطرش تازه میمونه

دوست ندارم فلفل سیاه و اچار مو آسیاب کنم عطرش میره

اگه خدا بخواد تو آشپزی زبان زد شدم و خدایش هم آشپزی منو نداره هیچ کس حاضر نیستم بگم کسی دست پختش به من میرسه

اما تو چیزای خیلی قدیمی مثل کله پاچه نه تا حالا درست نکردم بوش آزار دهنده است

یا هرکاری میکنم هر وقت قورمه سبزی درست میکنم تا چند روز هنوز بوش هست هرکاری میکنم نمیره

درب و پنجره باز میزارم.هود روشن میکنم

سبزی مو بیرون سرخ میکنم بازم بوی قورمه سبزی از خونه و زندگی و حیاط نمیره تا چند روز

اینجوری دوست ندارم ولی قورمه سبزی مو هرکس خورده تازه فهمیده چرا بیشتر مردم عاشقش هستن اونای که قورمه سبزی و دلمه برگ مو دوست نداشتن از وقتی قورمه سبزی منو با دلمه برگ مو..خوردن حاضرن هر وقت درست میکنم یک قاشق بهشون برسه هرکس خورده گفته تا حالا ب این خوشمزگی نخوردم چرا فرق داره با مال ما دیگه نمی دونن دهنم سرویس میشه تا قورمه سبزی آماده خوردن بشه هزار فوت و فن داره ک کمتر از 10ساعت کمه حتی پسر 8ساله من میگه وقت نداری 10ساعت درست نکن مامان

ی پا آشپز شده من همیشه درحال درست کردن غذا و دسر و پیش غذا.کیک خامه ای شیرینی تر و شیرینی برشی هستم آزمون و خطا باید پس بدم تا خبره بشم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.