2821
2789
عنوان

یه نخود شادی😍

230 بازدید | 30 پست

بچه ها ههمون تو شرایط روحی بدی قرار داریم

خیلی بد..

ولی به نظرم نباید به خودمون تلقین کنیم 

باید یه کم از این جو بیایم بیرون 

به چیزای قشنگ فک کنین مث لبخند نی نیتون 

اصلا خودتون بگین تا بقیه ام شاد بشن..

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نخودهای من

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘

دلم برای دخترم میسوزه

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!
نی نی ندارممممممممم😭😭😭😭😭😭👶

منم ندارم ولی پدر دارم مادر دارم یکی و دارم که خیلی دوسش دارم لبخند اونام قشنگه

منم ندارم ولی پدر دارم مادر دارم یکی و دارم که خیلی دوسش دارم لبخند اونام قشنگه

منم دارم خیلیم عالی😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

بچه هه ممنون میشم بقیه رو هم به این تاپیک دعوت کنین ن بخاطر پر بازدید شدن نه بخدا فقط بخاطر اینکع اونا ام یه کم از این حال وهوا در بیان