2789
عنوان

🌹ختم قرآن🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 131 پست
استارترجان من جز مو خوندم عزیز

آبجی یه خواهشی داشتم.میتونی برای شفای یکی ازدوستان یکباردعای مشلول بخونی؟زمان خاصی نداره.اگروقت نداری یا برات مقدور نیست راحت بگو.ممنونت میشم💖🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
آبجی یه خواهشی داشتم.میتونی برای شفای یکی ازدوستان یکباردعای مشلول بخونی؟زمان خاصی نداره.اگروقت ندار ...

سلام شبت بخیر و معنوی

چشم میخونم 😊😊😊

التماس دعا

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام شبت بخیر و معنوی چشم میخونم 😊😊😊 التماس دعا

سلاااااام به روی قرص ماهت🙋‍♀️😘😘😍عاقبتت بخیر وخوشی باشه.الهی آمین🤲🌹دست گلت دردنکنه🙏.الهی خیرببینی.الهی خودت وعزیزانت عمرباعزت وپربرکت ،همراه باسلامتی کامل داشته باشین.الهی آمین🤲🌹💖به امید خدا بادعای شماخوبان mohanaaaaaa13333 بزودی شفا پیدامیکنن.🤲🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلاااااام به روی قرص ماهت🙋‍♀️😘😘😍عاقبتت بخیر وخوشی باشه.الهی آمین🤲🌹دست گلت دردنکنه🙏.الهی خیربب ...

خواهش میکنم عزیزم 😊😊من که بنده روسیاهم و گناهکار 

خدا همه بیماران رو شفا بده و همیشه تندرست باشند🙏🤲

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
آبجی یه خواهشی داشتم.میتونی برای شفای یکی ازدوستان یکباردعای مشلول بخونی؟زمان خاصی نداره.اگروقت ندار ...

بله گلم حتما حتما

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

عزیزم من خوندم انشاالله به حق حضرت زهراهرچه زودترشفاپیداکنن

عزیزم من خوندم انشاالله به حق حضرت زهراهرچه زودترشفاپیداکنن

دست گلتون دردنکنه🙏🌹😘😘.الهی همیشه تن خودت وعزیزانتون همیشه سالم وسلامت باشه.الهی آمین🤲💖🌹مطمئنم بادعای پاک شما خوبان mohanaaaa1333 عزیزبزودی شفاپیدامیکنن.

دست گلتون دردنکنه🙏🌹😘😘.الهی همیشه تن خودت وعزیزانتون همیشه سالم وسلامت باشه.الهی آمین🤲💖🌹مطمئنم ...

انشاالله

استارتر جان ۷جز هنوز مونده؟ خانومایی که اعلام کردن جز خودشونو خوندن ،اگه بقیه هم خوندن دوباره فراخوان بزنیم این ۷جز هم خونده بشه ان شاءالله ختم کامل بشه، الهی خیرو خوشی ببینی و حاجت روا بشی